top

Xtorm

Xtorm je eden vodilnih evropskih proizvajalcev električnih baterij in solarnih panelov. Nizozemska blagovna znamka ponuja vrhunske izdelke za popotnike, pohodnike, plezalce in tudi za vsakdanjo uporabo.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. Kábel Xtorm Xtreme USB-C to Lightning cable (1,5 m)
  Kábel Xtorm Xtreme USB-C to Lightning cable (1,5 m)
  vključno z DDV 33,99 €
  Dodatnih -10% s kodo SUN10

  Seznam želja

 2. Kábel Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m)
  Kábel Xtorm Xtreme USB-C PD cable (1,5 m)
  vključno z DDV 31,99 €
  Dodatnih -10% s kodo SUN10

  Seznam želja

 3. Kábel Xtorm Xtreme USB to Lightning cable (1,5 m)
  Kábel Xtorm Xtreme USB to Lightning cable (1,5 m)
  vključno z DDV 31,99 €
  Dodatnih -10% s kodo SUN10

  Seznam želja

 4. Kabel Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m)
  Kabel Xtorm Xtreme USB - USB-C (1,5m)
  vključno z DDV 19,99 €
  Dodatnih -10% s kodo SUN10

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Xtorm - elektrika, kjerkoli jo potrebujete

V današnjem času je elektrika nujna. Tega se dobro zavedajo ljudje, ki stojijo za blagovno znamko Xtorm, katere poslanstvo je zagotoviti dostop do električne energije kjer koli in kadar koli. Ali pri delu uporabljate prenosni ali tablični računalnik? Morate med dolgim dnevom napolniti pametni telefon? Ima vaša čelna svetilka, ki jo vzamete s seboj v gore, vgrajeno baterijo in se polni prek vmesnika USB? Ali pa preprosto potrebujete zanesljiv vir energije med odpravo daleč od civilizacije? Vse te potrebe lahko izpolnite z napajalniki in sončnimi celicami Xtorm!

Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2008 z namenom, da aktivnim ljudem zagotovi električno energijo, kjer koli jo potrebujejo. Xtorm je del večjega nizozemskega podjetja Telco Accessories. Zaradi hitre rasti priljubljenosti in potrebe po zagotavljanju vedno več izdelkov se je blagovna znamka leta 2016 preselila v večje pisarne in skladišča. Leta 2019 je podjetje Xtorm na Nizozemskem prejelo več kot 17 poslovnih nagrad. Te so priznale tako hitro rast podjetja kot tudi inovativnost izdelkov in visoko kakovost. Danes podjetje Xtorm svoje izdelke prodaja v več kot 60 državah. Je tudi vodilni proizvajalec električnih dodatkov na evropskem trgu in nenehno raste.

Zanesljiva energija v vseh pogojih

Napajalniki imajo v ponudbi blagovne znamke Xtorm vodilno vlogo. Modeli, ki se razlikujejo po zmogljivosti, so primerni za številne aplikacije. Z večjimi powerbankami lahko brez težav napolnite latpop, manjše, ki jih spravite v žep, pa so idealne za polnjenje pametnega telefona med napornim dnevom. Na voljo so tako modeli za vsakodnevno uporabo kot tudi okrepljeni izdelki, ki se optimalno obnesejo na izletih v naravi. Na daljših ekspedicijah se bodo sončne baterije Xtorm zagotovo izkazale za nepogrešljive. Prenosne modele lahko pripnete na nahrbtnik in tako na sončen dan napolnite ključno opremo. Večji sončni paneli se bodo izkazali za uporabne med daljšim bivanjem zunaj civilizacije, ko boste morali napajati računalnik, oddajnike GPS ali drugo pomembno opremo. Ponudbo blagovne znamke Xtorm dopolnjujejo klasični polnilniki in adapterji, ki omogočajo uporabo električnega omrežja v skoraj vseh državah na svetu. To je optimalna rešitev za popotnike, ki obiščejo najbolj eksotične kotičke našega sveta.

Izdelki Xtorm v trgovini 8a.si

Ponujamo širok izbor najboljših napajalnih baterij in solarnih panelov Xtorm. Osredotočamo se na izdelke, ki so pripravljeni za preživljanje prostega časa na prostem, pa tudi za aktivne dni v urbanem okolju. Vsak model Xtorm odlikuje najvišja kakovost izdelave, kar se odraža v visoki zanesljivosti. Izdelki so pripravljeni za ekstremne razmere, zato jih lahko uporabljate pri temperaturah, ki se spustijo precej pod nič stopinj. Z izbiro izdelkov Xtorm ste lahko tudi prepričani, da je uporabljena najnovejša razpoložljiva tehnologija. Tako je polnjenje veliko hitrejše, sama oprema pa lažja in priročnejša.