top

Termo folija Salewa Rescue Blanket

vključno z DDV 6,59 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 6,79 € (-2%)
Proizvajalčeva priporočena cena 8,99 € (-26%)

Dostava v 2-4 delovnih dneh

Stroški dostave od 5,00 € Podrobnosti
ID izdelka: 4053865291140

Pošljite vprašanje
Pošlji vprašanje o izdelku
Spletna stran je zaščitena s sistemom reCAPTCHA in Googlovim pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe storitev.
Stroški dostave
Stosujemy ENOTNE CENE DOSTAVE – teža in mere paketa ne vplivajo na ceno dostave!
Pošta Slovenije
Skupna cena naročenih izdelkov Strošek dostave
Predplačilo Gotovino po povzetju
0 - 24,99 € 5 € 6 €
>25 € 0 €! 1 €

Salewa Rescue Blanket NRC folija je obvezen del opreme na vsaki gorski odpravi. Moral bi biti v vsakem kompletu prve pomoči, v vsakem nahrbtniku padalca ali zimskega turista.

Podjetje Salewa že vrsto let proizvaja opremo, potrebno za odprave. Svojo strast in ljubezen do gora združujejo z naprednimi tehnologijami in najboljšimi materiali. Izkušnje brez primere in stalen razvoj že vrsto let zagotavljajo vodilno vlogo na trgu.

Odejo za nujne primere mnogi imenujejo rešilna folija in jo pogosto uporabljajo strokovne zdravstvene službe. To bi morala biti ena prvih stvari, ki jih je treba upoštevati pri načrtovanju odprave. Folija Salewa Rescue Blanket NRC je kovinsko zlata in srebrna PE-folija , ki uporabnika ščiti pred dvema skrajnostma, prehladitvijo ali pregrevanjem. Nepogrešljiv je med gorskim pohodništvom in smučarskimi nesrečami. Odlično vas bo zaščitil pred neugodnimi razmerami na poti, ki lahko prispevajo k izgubi toplote ali pregrevanju.

Folija NRC - kako jo uporabiti?

Kadar obstaja nevarnost zmrzovanja telesa, je treba poškodovanca pokriti s srebrno površino ob telesu, ki odbija toploto in zmanjšuje nevarnost nadaljnje podhladitve. Če pa obstaja nevarnost pregrevanja, pokrijte poškodovanca z zlato stranjo k telesu, medtem ko bo srebrna stran omogočala odbijanje sončnih žarkov.

Reševalna odeja Salewa NRC ima tudi številne možnosti uporabe, ki nam bodo pomagale med odpravami, ne da bi pri tem nujno tvegali življenje. Med zimskimi pohodi bomo lahko odejo položili na sneg z zlato stranjo navzgor, kar bo povečalo izolacijo. Odejo bomo položili tudi na šotorsko pregrinjalo s srebrno stranjo navzgor, da bi zmanjšali toploto v šotoru. Odlično se bo obnesel tudi pri klicu na pomoč, saj bo bolje označeval naš položaj.

Reševalna odeja Salewa je nujno potreben kos opreme, ki vas lahko reši iz marsikatere praske, pri tem pa zavzame le malo prostora.

Salewa Rescue Blanket NRC folija - ključne lastnosti:

  • Nepogrešljiv pripomoček za prvo pomoč na odpravah;
  • Varuje pred pregrevanjem ali podhladitvijo;
  • Številne možnosti uporabe med odpravami;
  • Minimalne dimenzije, ko je zapakiran;

Tehnična specifikacija
Barva črna
Spol Unisex
No-code Ne
Teža ~ 60 g
Dimenzije ~ 210 x 160 cm
Dejavnost Treking

Salewa Rescue Blanket - customer reviews

0.0