top

Trening deska Ocun Finger Board - black

vključno z DDV 109,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 106,99 € (+3%)
Proizvajalčeva priporočena cena 119,99 € (-8%)

Dostava v 2-4 delovnih dneh

Stroški dostave od 0,00 € Podrobnosti
ID izdelka: 8591804607370

Pošljite vprašanje
Pošlji vprašanje o izdelku
Spletna stran je zaščitena s sistemom reCAPTCHA in Googlovim pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe storitev.
Stroški dostave
Stosujemy ENOTNE CENE DOSTAVE – teža in mere paketa ne vplivajo na ceno dostave!
Pošta Slovenije
Skupna cena naročenih izdelkov Strošek dostave
Predplačilo Gotovino po povzetju
0 - 24,99 € 5 € 6 €
>25 € 0 €! 1 €

Ocunova deska za prste za začetnike - črna - omogoča vadbo za moč prstov v udobju vašega doma. Posebej profilirani ročaji s prefinjeno obliko omogočajo širok nabor vaj.

Podjetje Ocun se je zelo močno razširilo v svet plezanja. Že vrsto let je povezana s ponudbo izdelkov, za katere so značilni najvišja kakovost, največja dovršenost in popolna funkcionalnost med plezalnimi dejavnostmi. Obsežna ponudba obsega oblačila, plezalno opremo in pripomočke za trening.

Deska Ocun Finger Board za začetnike vam bo omogočila, da se pripravite na sezono plezanja na prostem, ne da bi vam bilo treba zapustiti hišo. Z njim lahko zelo učinkovito povečate moč prstov in ustrezno prilagodite svojo obliko za poznejše izzive v skalah. Posebna oblika ročajev in premišljeno profiliranje omogočata različne kombinacije treninga. Z izvajanjem treninga v prostem visenju ali potegov lahko poleg prstov trenirate tudi mišice ramen ali hrbta.

Deska Ocun Finger Board je izdelana iz materiala, ki zagotavlja ustrezen oprijem, podoben oprijemu, ki ga zagotavljajo plezalne oprimke na umetnih stenah. Hkrati je njena tekstura razmeroma nežna do kože, kar omogoča intenzivno vadbo.

Ocun Finger Board Grip Board - ključne lastnosti:

  • Material za oprijem, vendar nežen do kože;
  • Različni nakloni, oblike in velikosti ročajev;
  • Zaradi priloženih vijakov ga je mogoče enostavno namestiti;
  • Odlično za vadbo moči prstov.

Tehnična specifikacija
Barva črna
Spol Unisex
No-code Ne
Osnovni material Poliester
Dejavnost Plezanje/ Bouldering
Nega in vzdrževanje
Primernost za uporabo – izdelki Ocun
Za plezalne izdelke češke blagovne znamke Ocun je značilna maksimalna 7-letna življenjska doba, ki se šteje od trenutka prodaje končnemu potrošniku (pri rekreativni uporabi enkrat mesečno). Njihova celotna življenjska doba je sicer daljša in znaša do 10 let. Življenjska doba je sestavljena iz časa uporabe in časa skladiščenja pred prodajo, šteto od datuma proizvodnje, navedenega na oznaki izdelka. Pri tem pa ne smemo pozabiti, da je treba izdelek redno pregledovati in ustrezno popraviti, če želimo doseči najdaljšo življenjsko dobo. Roki uporabnosti izdelkov so določeni na podlagi evropskih standardov in predpisov, sama blagovna znamka Ocun pa deluje pod nadzorom certifikacijskega organa, ki potrjuje opravljene ustrezne nadzore.

Ocun Finger Board - customer reviews

0.0