top

Knjigarna

Knjigarna je oddelek, ki ne sme manjkati v nobeni trgovini z gorniško in plezalno tematiko. Ponujamo celoten prerez ponudbe, vključno s knjigami, albumi, večpredstavnostnimi mediji in revijami.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Najboljše knjige o gorah - samo v trgovini 8a.si

Naša gorska knjigarna ponuja veliko različnih vrst knjig. Najbolj priljubljena kategorija je leposlovje. Med planinskimi knjigami, ki so na voljo v naši knjigarni, so naslovi največjih svetovnih himalajcev in alpinistov ter manj znanih avtorjev. Med njimi so biografije plezalcev, opisi odmevnih odprav, reševalnih akcij in številne druge zanimive zgodbe. Pomemben del naše ponudbe je namenjen enciklopedijam, s katerimi lahko podrobno spoznate zgodovino osvajanja najvišjih gora na svetu in razširite svoje znanje. Vodiči in priročniki o plezalnih tehnikah vam omogočajo, da razširite svoje znanje in tako še bolj varno premagujete gorske poti. Pri načrtovanju naslednje odprave boste potrebovali tudi vodnike, ki vam bodo omogočili, da bolje spoznate značilnosti posameznih gorskih območij in učinkoviteje pripravite naslednje potovanje.

Gorski filmi

V naši spletni knjigarni predstavljajo gorniški filmi pomemben del ponudbe. Pogosto gre za odlične ekranizacije najboljših gorniških knjig. Ne bodo všeč le plezalcem, ki se podajajo na zahtevne gorske izzive, temveč vsem ljubiteljem gora. Gorniški filmi so odlična ideja za darilo. Prepričljive zgodbe najpogosteje temeljijo na dejstvih, zato so filmi le začetek daljšega raziskovanja dogodkov, ki so v njih prikazani.

Najboljša gorska knjigarna - samo na 8a.si

V planinski knjigarni 8a.si boste našli priljubljene in manj znane knjige o gorah. To je odlična literatura, s katero si lahko zapolnite čas, ki ga preživite zunaj gora, in se seznanite z zgodovino njihovega raziskovanja ter najnovejšimi dosežki v himalajskem in alpskem alpinizmu.