top

Arva

Arve že več kot 30 let proizvaja izdelke, ki zagotavljajo varnost med gorskimi aktivnostmi. Trgovina 8a.si zagotavlja visokokakovostno lavinsko opremo – detektorje, lopate, sonde in lavinske nahrbtnike.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -14%
  Smučarski nahrbtnik Arva Rescuer 32 Pro - black
  Smučarski nahrbtnik Arva Rescuer 32 Pro - black
  vključno z DDV 141,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 128,99 € (+11%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 165,99 € (-14%)

  Seznam želja

 2. -17%
  Lavinski nahrbtnik Arva AirBag ST26 Switch - blue
  Lavinski nahrbtnik Arva AirBag ST26 Switch - blue
  vključno z DDV 585,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 569,99 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 710,99 € (-17%)

  Seznam želja

 3. -16%
  Nahrbtnik za turno smučanje Arva Ride 24 - black
  Nahrbtnik za turno smučanje Arva Ride 24 - black
  vključno z DDV 95,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 82,49 € (+17%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 114,99 € (-16%)

  Seznam želja

 4. -10%
  Smučarski nahrbtnik Arva Rescuer 25 Pro - black
  Smučarski nahrbtnik Arva Rescuer 25 Pro - black
  vključno z DDV 133,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 116,99 € (+15%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 149,99 € (-10%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Arva v trgovini 8a.si - lavinska oprema za večjo varnost v gorah

Francoska blagovna znamka ima izredno bogate izkušnje na področju oblikovanja in izdelave vrhunske lavinske opreme. Njeni prvi lavinski detektorji so bili razviti veliko prej, preden je ta vrsta opreme postala zelo priljubljena med turnimi smučarji in alpinisti. Zaradi predanosti oblikovalcev in ljudi, ki vsakodnevno uporabljajo lavinsko opremo, so možne nenehne izboljšave. Blagovna znamka Arva se nenehno razvija, da bi nove modele lavinskih kompletov, detektorjev, snežnih lopat in sond naredila še enostavnejše za uporabo in čim bolj učinkovite. Dobra lavinska oprema ni le zelo zanesljiva, temveč tudi ergonomična, zato je dostop do zasutih v plazu še hitrejši. Navsezadnje lahko vsaka prihranjena sekunda med reševanjem prispeva k reševanju življenja.

Lavinski detektorji, lopate in sonde Arva - najvišja kakovost izdelave

Ljudje, ki stojijo za blagovno znamko Arva, se zelo dobro zavedajo, kako pomembno je v današnjem svetu popolnoma zaupati v gorsko opremo, od katere je pogosto odvisno naše življenje. Zlasti pri lavinski opremi je zelo pomembno, da poskrbimo za vsako, tudi najmanjšo podrobnost. Tako smo lahko prepričani, da lavinski detektor, lavinska sonda ali lavinska lopata ne bodo odpovedali niti v najtežjih razmerah in da bodo omogočili čim hitrejšo odstranitev žrtve plazu iz snega. Da bi zagotovili najvišjo kakovost in najboljše tehnične rešitve, celoten postopek načrtovanja in proizvodnje lavinske opreme Arva poteka v Franciji. Tako se lahko na gorska pobočja odpravite z zavestjo, da se lahko popolnoma zanesete na opremo, kupljeno v specializirani gorski trgovini.

Skupina Arva - lavinska abeceda vam bo omogočila hiter dostop do žrtev

Lavinski sistem ABC sestavljajo trije elementi - lopata za sneg, sonda in lavinski detektor. To je minimalna oprema, ki bi jo moral imeti vsak turni smučar ali alpinist, ki se odpravlja na teren, ki ga vsaj minimalno ogrožajo plazovi. Prvi element je zagotovo lavinski detektor, ki omogoča iskanje oddajnika osebe, zasute v snegu. Druga je sonda, ki se uporablja za določanje natančne lokacije poškodovanca. Zadnji element je lopata za sneg, brez katere je izkopavanje osebe, ki jo je zasul plaz, praktično nemogoče. Lavinska oprema Arva v trgovini 8a.si je najvišje kakovosti, zagotavlja visoko zanesljivost in omogoča učinkovito delovanje v neugodnih gorskih razmerah.

Izvrstno za turno smučanje in prosti tek - lavinski nahrbtniki Arva

Francoska blagovna znamka ponuja veliko izbiro lavinskih nahrbtnikov. Arva Reactor je sistem napihljivih blazin, ki se lahko aktivira v primeru plazu. Tako se oseba, ki jo zasuje plaz, samodejno prenese v zgornje plasti plazu, tako da se lahko izogne zasutju ali pa je do nje veliko lažje priti. Trgovina 8a.si ponuja majhne nahrbtnike Arva za freeride, pa tudi večje modele za daljše skoke s padalom. Ne glede na to, kateri lavinski nahrbtnik s sistemom Reactor boste izbrali, ste lahko prepričani, da bo prispeval k znatnemu povečanju varnosti.

Arva lavinska oprema - trgovina 8a.si ponuja široko paleto izdelkov

S blagovno znamko Arva v spletni trgovini boste lahko popolnoma opremljeni za zimske izlete v gore. Osnovna lavinska oprema bo povečala vašo varnost pri gibanju po zasneženih pobočjih na smučeh. Ne glede na to, ali se ukvarjate s turnim smučanjem, alpinizmom ali prostim tekom, boste v ponudbi znamke našli popolno opremo za svoje potrebe.

Arva - priljubljene kategorije:

Lavinski detektorji Arva