top

Atwood Rope MFG

Atwood Rope MFG je znani ameriški proizvajalec vrvi, paracordov in vrvic. Njihovi izdelki so priljubljeni med ljubitelji preživetja in bushcrafta. V naši trgovini boste našli trpežne paracorde Atwood Rope MFG različnih debelin in vzorcev.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -3%
  Pomožna vrv Atwood Rope MFG Tactical Kevlar Cord 30 m - yellow
  Pomožna vrv Atwood Rope MFG Tactical Kevlar Cord 30 m - yellow
  vključno z DDV 38,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 39,99 € (-3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 39,99 € (-3%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Paracord Atwood Rope MFG – najvsestranskejša vrvica na trgu

Paracordi izvirajo iz vojaške opreme, vendar danes najdejo široko uporabo v mnogih dejavnostih. Odlično se obnesejo v preživetju, bushcraftu in vojaških dejavnostih. So tudi neprecenljiva pomoč pri kampiranju ali pohodništvu. Paracordi so priljubljeni tudi med ljubitelji kajakaštva in jadranja, uporabni so tudi v vsakdanjem življenju. Kaj odlikuje paracorde Atwood Rope MFG? Predvsem trpežnost in kakovost izdelave. Jedro paracordov ameriške znamke sestoji iz 7 neodvisnih nitk, ki so odgovorne za njihovo visoko trpežnost in zanesljivost. Proizvajalec na tem področju ne sklepa kompromisov. Trenutno je na voljo več različic paracordov Atwood Rope MFG, vključno s tistimi, ki se odbijajo, sijaj v temi, Kevlar® ali UHMWPE paracord. Ameriška znamka je postavila veliko standardov v industriji, ki jih posnemajo drugi proizvajalci.

Od kod izvira znamka Atwood Rope MFG?

Znamka Atwood Rope MFG je bila ustanovljena leta 1985. Od začetka delovanja se je osredotočala na oblikovanje in proizvodnjo najkakovostnejših vrvi in paracordov, odziv na potrebe trga. Ves čas je uvedla tudi inovativne rešitve in materiale, zaradi česar vrvi Atwood Rope MFG ostajajo svetovno vodilne. V ponudbi znamke so izdelki, kot so vrvi za visoko delo, privezne vrvi, ribiške vrvi, paracordi za taktične in preživetvene namene, povodci za pse ali celo lokostrelski loki. Znamka Atwood Rope MFG izpolnjuje tudi vladna naročila, kar dokazuje najvišjo kakovost njenih izdelkov. Sedež znamke je trenutno v Ohiu, njeni izdelki pa so na voljo po skoraj celem svetu. Vse vrvi, paracordi in vrvice Atwood Rope MFG so izdelane v ZDA, kar zagotavlja najvišjo kakovost izdelave.

Paracordi Atwood Rope MFG – trgovina 8a.si ponuja široko izbiro

V naši trgovini se predvsem osredotočamo na ljubitelje outdoora, preživetja in bushcrafta. Zato je na voljo široka izbira tankih vrvic in močnih paracordov, Atwood Rope MFG, ki se odlično obnesejo v številnih uporabah. Od priprave zavetišča in izdelave preprostih orodij do popravil opreme. Značilnost je izjemna trdnost vrvi, ki so eden od temeljnih elementov vsakega preživetvenega kompleta.