top

Beastmaker

Beastmaker je blagovna znamka, specializirana za lesene trening table in plezalne oprimke. Je odlična izbira za vse plezalne navdušence, ki iščejo učinkovite pripomočke za trening. Trening table Beastmaker z veseljem izbirajo tako profesionalci kot amaterji, ki želijo dvigniti svojo raven plezanja.
View as Grid List

3 Izdelki

 1. -18%
  Trening deska Beastmaker Micros
  Trening deska Beastmaker Micros
  vključno z DDV 56,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 53,99 € (+5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 68,99 € (-18%)

  Seznam želja

 2. -20%
  Trening deska Beastmaker 2000
  Trening deska Beastmaker 2000
  vključno z DDV 126,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 122,99 € (+4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 159,99 € (-20%)

  Seznam želja

 3. -21%
  Trening deska Beastmaker 1000
  Trening deska Beastmaker 1000
  vključno z DDV 124,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 122,99 € (+2%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 159,99 € (-21%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

3 Izdelki

Počisti

Beastmaker - blagovna znamka za plezalce

Znamka Beastmaker izvira iz Sheffielda v Združenem kraljestvu. Ustanovljena je bila ljubitelji plezanja, ki so iskali še učinkovitejše metode treninga. Ugotovili so, da daljši treningi s prsti dajejo zelo dobre rezultate. Sintetični materiali, ki so bili takrat na voljo na trgu ročajne plošče so bile zelo grobe in so ob dolgotrajni uporabi žal povzročile veliko poškodb. odtisi in odrgnine. Poleg tega njihova uporaba ni bila zelo udobna. Tako se je ideja o izdelavi lastno leseno desko, ki jo je mogoče prijeti. Prva različica programa Beastmaker je bila ustvarjena leta 2007. Naslednjih šest mesecev je bilo namenjenih izpopolnjevanju zasnove - v prenesenem in neposrednem pomenu. Pravilni koti, Zaradi globine in oblike oprijemalne ploščice je bilo treba uporabiti veliko brusnega papirja. Sčasoma je bil oblikovan model, ki je dalo neverjetno zadovoljstvo od usposabljanja.

Projekt je dobil zagon, ko so se odločili, da bodo uporabili gripsticks Beastmaker je stroj za 3D računalniško modeliranje in rezkanje CNC. Čeprav je bil stroj star, je omogočal doseganje visoke stopnje ponovljivosti vzorca. Vendar so bile kmalu potrebne ustrezne spremembe. Ekipa je potrebovala dve leti, da je izpopolnila celoten projekt. Vendar se trud obrestuje, saj je rezultat Unique Beastmaker gripboard je pripravljen na močno vadbo. Postavitev ročaji in luknje so kmalu postali zelo priljubljeni tudi pri drugih proizvajalcih. gripotablic. Tisti, ki kupujejo izdelke te blagovne znamke, imajo običajno že izdelan obsežen načrt. usposabljanje, pri katerem je deska za oprijem le eden od potrebnih elementov. Nihče ne izbere Beastmakerjevi izdelki zaradi svojega edinstvenega videza, temveč zaradi svojih zmogljivosti. ki jih ponujajo, in udobje treninga moči s prsti, kjer koli jih obesite - doma, v delo ali na plezalni steni.

Okolje

Znamka Beastmaker daje velik poudarek okoljskim vidikom proizvodnje. in distribucija plezalnih oprimkov. Pri tem sprejema konkretne ukrepe za zmanjšanje negativne vplive na naravo. Ti potekajo na več ravneh. Prvič, prevoz končni izdelki. Pošiljanje izdelkov z letalsko pošto pušča zelo velik ogljični odtis. Zato prav tako drastično spremenila in 95 % pošiljk prenesla na poseben program UPS Carbon Neutral. pošiljanje, ki zagotavlja manjši ogljični odtis. Drugič, surovine, iz katerih so izdelki izdelani. Blagovna znamka Beastmaker. Vse deske blagovne znamke so narejene iz lesa tulipanov, pridelanega v Severni Ameriki, kjer je drevo zelo priljubljena vrsta. Vsaj les je iz pridelkov, certificiranih s strani Forestry Stewardship Council (FSC) To pomeni. trajnostno pridelavo in zanesljivo poreklo vseh surovin. Druga gospodarstva so sestavljena iz močan bukov in javorjev les. Izvira iz evropskih pridelkov, ki so prav tako certificirani. FSC. Znamka Beastmaker se vzdrži uporabe lesa iz gozdov. deževnega gozda, ki je pogosto nejasnega izvora. Namesto nasadov dreves za takšen les dreves, ki so posledica nezakonitega izsekavanja deževnega gozda, kar prispeva k nepopravljivemu okoljske spremembe.

Beastmaker svoje izdelke tudi ustrezno pakira. Uporablja kartonske škatle, izdelane iz recikliranega kartona. Ko razpakirate svoj novi grip-tab, bo embalažo spet mogoče reciklirati. Plastika v embalaži je po drugi strani zmanjšati na najmanjšo potrebno mero. Odpadki, ki nastanejo zaradi obdelava lesa. Žagovina in večji odrezki se stisnejo v brikete, ki se nato uporabljajo kot biomasa za gorivo v štedilnikih. Tretjič, Beastmaker posveča veliko pozornosti temu, kje se dobava energija. Proizvodnja ročajev in držal je energetsko zelo potratna, zato je zelo pomembno, da stroji so se napajali z okolju najbolj prijazno energijo. 100 % električne energije, ki jo porabimo v podjetju, prihaja iz obnovljivi viri. Velika večina teh elektrarn so vetrne elektrarne. Poleg tega Beastmaker vključuje sodelujte z organizacijami, ki varujejo okolje, in aktivno podprite njihove dejavnosti.

Beastmaker grip deske kupite na spletu pri 8a.si

V naši ponudbi boste našli odlične izdelke britanskih blagovnih znamk, izdelane iz visokokakovostnih les. Če iščete prefinjena orodja za trening plezanja, so izdelki te blagovne znamke iz zagotovo izpolnjujejo vse zahteve. Zagotavljamo najbolj priljubljene Beastmaker 1000 in Beasmaker 2000 Na voljo tudi izpopolnjene trenirne trakove, ki vam bodo omogočili uporabo vsakega razpoložljivega prostora. Ne glede na to, katere izdelke boste izbrali, ste lahko prepričani, da bodo zagotovili prste za trening.