top

BioLite

BioLite je revolucionarna pohodniška oprema, ki vas bo navdušila med izleti. Inovativni kuhalniki na lesena polena, solarne plošče ali naglavne svetilke predstavljajo le delček bogate ponudbe izdelkov.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -29%
  Žar BioLite Campstove Portable Grill
  Žar BioLite Campstove Portable Grill
  vključno z DDV 57,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 55,99 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 81,99 € (-29%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

BioLite - tehnologija in tradicija

Ogenj je že več tisoč let glavni vir energije za človeka. Priprava hrane, prižiganje luči in ohranjanje toplote pri nizkih temperaturah brez ognja ne bi bili mogoči. Danes smo vse bolj odvisni tudi od električne energije. Polnjen pametni telefon je nujen tudi na potovanjih v naravi in v gorah. Blagovna znamka BioLite se je odločila združiti ta dva svetova s svojim revolucionarnim pohodniškim kuhalnikom na lesni pogon. Ta inovativni izdelek je postal zaščitni znak blagovne znamke. Kompaktni kuhalnik, ki se napaja z navadnim lesom, vključno s palicami, ki jih najdemo v okolici kampa, nam ne bo omogočil le kuhanja okusne hrane, temveč tudi polnjenje pametnega telefona ali čelne svetilke. Tehnologija, ki pretvarja toploto v elektriko, pomeni, da smo lahko na vsaki odpravi popolnoma samozadostni.

Čeprav so turne peči na drva postale najbolj prepoznaven izdelek podjetja BioLite, je ponudba te blagovne znamke zdaj veliko širša. Najprej vključuje vse vrste dodatkov za štedilnike, kot so lonci, žari in kavni aparati. Poleg tega so v katalogu proizvajalca na voljo sodobni sončni kolektorji in energetske banke za shranjevanje proizvedene električne energije. Posebno mesto v zbirki zavzema turistična razsvetljava, vključno s sodobnimi naglavnimi svetilkami za gibanje v temi in turističnimi svetilkami, ki bodo kot nalašč za vsako kampiranje. Za vse izdelke, pa naj gre za zapleteno ognjišče ali majhno svetilko, so značilni visokokakovostna izdelava, sodobna konstrukcija in odličen dizajn. Izdelki proizvajalca so kot nalašč za številna potovanja na prostem in v gore.

Poslanstvo blagovne znamke BioLite

Znamka BioLite temelji na modelu vzporednih inovacij. To pomeni, da hkrati deluje na dveh ravneh. Prva je komercialna raven, katere namen je zagotoviti trgu na prostem tehnološko najnaprednejše izdelke, ki omogočajo varno proizvodnjo električne energije in toplote iz lesa in sončnega sevanja. To so rešitve, ki se enako dobro obnesejo pri večdnevnih pohodih po gorskih poteh ali vikend izletih k jezeru. Med odpravami v divja območja daleč od civilizacije ni mogoče preceniti možnosti polnjenja elektronske opreme, kjer koli smo. Edini pogoj je dostop do lesa. S prihodki, ustvarjenimi s komercialnimi dejavnostmi družbe BioLite, se večinoma financirajo raziskave in proizvodnja naprav, ki zmanjšujejo energetsko izključenost na najrevnejših območjih sveta. Ljudem v Indiji in številnih afriških državah pomagajo zagotavljati učinkovite vire energije. S tem se uresničuje prvotno izhodišče podjetja, ki je temeljilo na ideji, da bi moral imeti vsak človek na svetu enak dostop do energije ne glede na to, kje živi.

Izdelke BioLite lahko kupite na spletu na naslovu 8a.si

Nudimo široko paleto izdelkov te blagovne znamke za navdušence na prostem. Ne glede na to, ali se odpravljate na večdnevni pohod v gore, vikend pohod po lažjih poteh ali pa preprosto radi kampirate v divjini, boste s pohodniško opremo BioLite še bolj uživali v trenutkih v naravi. Osnova so seveda kultni štedilniki na drva in vsa potrebna oprema zanje. Poleg tega vam ponujamo široko paleto druge pohodniške opreme, namenjene udobni uporabi na raznovrstnih izletih.