top

Blackburn

Blackburn je blagovna znamka, specializirana za oblikovanje in proizvodnjo visokokakovostne kolesarske opreme. V njeni ponudbi boste našli kolesarske luči, kolesarske torbe, torbe za bikepacking, prtljažnike, tlačilke in kolesarsko orodje. Napredni izdelki Blackburn, ki so na voljo v naši trgovini, bodo izpolnili zahteve tudi najbolj izkušenih kolesarjev.
View as Grid List

3 Izdelki

 1. -23%
  Kolesarska torbica za krmilo Blackburn Outpost Elite Hitchhiker Bag - black
  Kolesarska torbica za krmilo Blackburn Outpost Elite Hitchhiker Bag - black
  vključno z DDV 86,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 83,99 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 112,99 € (-23%)

  Seznam želja

 2. -23%
  Kolesarska torba Blackburn Local Rear Pannier - black
  Kolesarska torba Blackburn Local Rear Pannier - black
  vključno z DDV 51,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 49,99 € (+4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 66,99 € (-23%)

  Seznam želja

 3. -22%
  Torbica za na okvir kolesa Blackburn Local Top Tube - black/graphite
  Torbica za na okvir kolesa Blackburn Local Top Tube - black/graphite
  vključno z DDV 16,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 16,49 € (+4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 21,99 € (-22%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

3 Izdelki

Počisti

Komu je bila blagovna znamka Blackburn namenjena?

V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja kolesarska potovanja niso bila tako priljubljena kot danes. Dodatki, ki so bili na voljo na trgu, so bili zelo pomanjkljivi in niso bili zasnovani za potovanja na dolge razdalje na dveh kolesih. Prav v takšnih časih je Jim Blackburn leta 1975 ustanovil svojo blagovno znamko z dvema ciljema. Najprej ustvariti zanesljive in visokokakovostne izdelke. Drugič, morali so biti dovolj preverjeni, da je bilo zanje mogoče ponuditi doživljenjsko garancijo. Prvi izdelek znamke je bil nosilec za kolo EX-1. Od takrat se je veliko spremenilo, vendar se podjetje še naprej hitro razvija. Nastajajo nove rešitve za lažji prevoz prtljage na kolesu in ravnanje z njo na cesti. Izjemno velika ponudba blagovne znamke Blackburn med drugim vključuje torbe in torbice za kolo, nosilce, luči, črpalke, ključe za kolo in številne druge uporabne dodatke, ki bodo koristni na potovanjih in pri vsakodnevni uporabi kolesa.

Blackburnovi kolesarski izdelki

Ameriška blagovna znamka je dobro znana izkušenim kolesarskim popotnikom. Za to je zaslužna predvsem oprema za turistična kolesa. Zbirka torb Blackburn za kolesarjenje je močno razvita in vsakomur omogoča, da popolnoma prilagodi razporeditev prtljage svojemu kolesu. Torbe, ki so nameščene na okvir, pod sedlo ali na krmilo, vam bodo omogočile prenašanje najnujnejših stvari in hkrati zagotovile največjo okretnost na razgibanem terenu. Vendar pa znamka ne pozablja na ljubitelje klasičnih potovalnih torbic. Na voljo so tako bazenske torbe kot klasični stranski kovčki, ki so primerni za mestno vožnjo in nekoliko daljša potovanja. Seveda za ustrezno pritrditev vse prtljage Blackburn ponuja tudi zelo trpežna stojala za kolesa, tako spredaj kot zadaj. Z različnimi oblikami in sistemi pritrditve lahko izberete takšnega, ki ga lahko varno pritrdite na skoraj vsako kolo. Obstajajo nosilci za kolesa, ki jih je mogoče pritrditi na sedež ali na os zadnjega kolesa. S tem lahko vsako kolo, tudi tisto brez pritrdilnih točk za prtljažnik, obogatimo z možnostmi prevoza.

Kolesarske luči Blackburn

Druga pomembna postavka v ponudbi izdelkov ameriškega proizvajalca so svetlobe za kolesa. Blackburn je znan po tem, da ponuja visokokakovostne kolesarske luči, tako za vsakodnevno vožnjo v mestu kot tudi za turno kolesarjenje ali premagovanje zahtevnejših terenov. Modeli vključujejo zadnje in sprednje luči različnih moči, zato lahko preprosto izberete model, ki ustreza vašim potrebam. Oblikovalci blagovne znamke so poskrbeli tudi za boljšo vidnost kolesarjev z vseh strani, zato so v ponudbi celo oranžne luči, ki jih je mogoče namestiti na stranski del kolesa.

Druga dodatna oprema je kolesarska oprema

Seveda noben proizvajalec kolesarske opreme ne more govoriti o popolni ponudbi brez namenskih črpalk in orodij. Blackburn ponuja skoraj vse vrste kolesarskih črpalk, ki si jih lahko zamislimo. Osnove so seveda klasične, vključno s talnimi črpalkami, ki so odlične za garažo. Manjše, kompaktne ročne kolesarske črpalke lahko vzamete s seboj na vsako potovanje. Za tiste, ki potrebujejo več udobja, je Blackburn pripravil elektronsko črpalko, ki jo napaja baterija. Pri tem modelu morate le izbrati želeni tlak in počakati na rezultate. Oblikovalci so pripravili tudi rešitev za minimaliste. Mini črpalka s kartušo CO2 je priljubljena izbira za tekmovanja ali kratke treninge, ko sta teža opreme in hitrost na prvem mestu. Seveda poleg tradicionalnih kolesnih črpalk obstajajo tudi črpalke z amortizerjem, ki omogočajo doseganje zelo visokih tlakov. Modeli, opremljeni z natančnim merilnikom tlaka, nam bodo omogočili, da amortizerje pripravimo v skladu z našimi pričakovanji.

Sposobnost popravila kolesa na terenu je bistvenega pomena na vsakem potovanju. Multifunkcijsko orodje za kolesa in drugi kompleti orodja so odlični za pot in vsakodnevna popravila. Blackburnovo kolesarsko orodje se od konkurence razlikuje po odlični zasnovi in visokokakovostnih materialih. Zato imajo dolgo življenjsko dobo, kar vam omogoča, da prilagodite in popravite svoje naslednje kolo. Obsežno ponudbo proizvajalca dopolnjujejo številni dodatki za kolesa, kot so na primer blatniki, ogledala in številni drugi praktični dodatki.

Kolesarsko opremo Blackburn lahko kupite v spletni trgovini 8a.p

Nudimo širok izbor izdelkov ameriške blagovne znamke, ki bodo všeč tako začetnikom kot izkušenim kolesarjem. Visokokakovostna izdelava in odlična zasnova zagotavljata izdelke z dolgo življenjsko dobo. Kolesarska oprema Blackburn je kot nalašč za vsakodnevno uporabo in za daljša kolesarska potovanja. Kompaktne torbe, orodje in razsvetljava popolnoma ustrezajo potrebam vseh navdušencev nad kolesarjenjem, ki je vedno bolj priljubljeno.