top

Compressport

Compressport je blagovna znamka, ki je svetovno prepoznana med športniki po svojih kompresijskih oblačilih najvišjega razreda. Kompresijske majice, kratke hlače in nogavice, razvite z uporabo najnovejših tehnologij, nudijo telesu optimalno podporo med vadbo.
View as Grid List

104 Izdelki

 1. Naglavni trak Compressport Headband On/Off - dazz blue

  Seznam želja

 2. Softflask Compressport ErgoFlask 500ml - red

  Seznam želja

 3. Softflask Compressport ErgoFlask 500ml Handheld - red

  Seznam želja

 4. -5%
  Kompresijske nogavice Compressport R2 3.0 - magnet/autumn glory
  Kompresijske nogavice Compressport R2 3.0 - magnet/autumn glory
  vključno z DDV 37,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 39,99 € (-5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 39,99 € (-5%)

  Seznam želja

 5. -11%
  Vetrovka Compressport Hurricane Windproof Jacket Flash - black/fluo yellow
  Vetrovka Compressport Hurricane Windproof Jacket Flash - black/fluo yellow
  vključno z DDV 115,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 121,99 € (-4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 130,99 € (-11%)

  Seznam želja

 6. Vetrovka Compressport Hurricane Windproof Jacket - black

  Seznam želja

 7. -11%
  Tekaška jopica Compressport Winter Trail Postural LS Top - magnet/hawaiian ocean
  Tekaška jopica Compressport Winter Trail Postural LS Top - magnet/hawaiian ocea...
  vključno z DDV 124,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 131,99 € (-5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 140,99 € (-11%)

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

104 Izdelki

Počisti

Compressport - strokovnjaki za kompresijska oblačila

Ta znana blagovna znamka s sedežem v Švici je ena vodilnih na področju naprednih kompresijskih oblačil za športnike. Zaradi sodobnih materialov in inovativnega pristopa k oblačilom, ki jih uporabljajo aktivni ljudje, je znamka Compressport zelo cenjena tako pri ambicioznih amaterjih kot pri profesionalcih, ki se nenehno borijo za najboljše možne rezultate. Z uporabo najnovejše tehnologije pri oblikovanju in proizvodnji posameznih modelov je bila ustvarjena izredno širša ponudba kompresijskih oblačil za najrazličnejše športne dejavnosti. Vsaka kolekcija Compressport je zasnovana tako, da najbolje podpira telo pri določeni vrsti športa. Tako dobimo izdelke, ki odlično podpirajo naše telo na poti do popolnosti.

Različne kolekcije blagovne znamke Compressport

Ta blagovna znamka prihaja iz Švice in ima eno najobsežnejših ponudb kompresijskih oblačil. Najbolj priljubljeni so izdelki, namenjeni ljubiteljem teka Omeniti velja, da so bili izdelki razdeljeni na tek po utrjenih površinah in terensko vožnjo. Ta delitev pomeni, da bodo prava kompresijska tekaška oblačila našli tako ljudje, ki gredo na vsakodnevno vadbo v park, kot športniki, ki se udeležujejo gorskih ultramaratonov. Za kolesarske navdušence smo pripravili še eno zbirko oblačil Compressport Prave kolesarske hlače ali nogavice bodo zagotovile največje udobje med dolgimi urami na sedlu. Švicarska blagovna znamka ponuja tudi plavalne obleke Lastnosti vseh zgoraj navedenih skupin oblačil je bilo treba združiti v seriji oblačil in nogavic za triatlon. To so predmeti, ki morajo odlično delovati med največjim naporom v zelo raznolikih razmerah. Uporabljajo najnaprednejše materiale in proizvodne tehnologije, ki podpirajo naše telo na vseh stopnjah treninga in tekmovanja.

Znamka Compressport poleg tipičnih športnih oblačil in nogavic ponuja celotno kolekcijo, ki je osredotočena na okrevanje To je izjemno pomemben čas po vsakem treningu ali začetku tekmovanja, ko se mora telo hitro vrniti k polni moči. Posebej oblikovana kompresijska oblačila pomagajo znatno pospešiti okrevanje in zagotavljajo maksimalne rezultate. Posebna serija so oblačila za potovanja To so modeli, ki bodo poskrbeli za udobje vašega telesa med dolgimi urami na letalu ali celodnevnim ogledovanjem mesta. Idealna izbira za popotnike, ki odkrivajo nove kotičke sveta.

Kompresportovi napredni izdelki

Nabor znamke vključuje številne modele, s katerimi lahko ustvarite popolno športno opremo za številne dejavnosti. Kolekcije tega proizvajalca vključujejo mikice, majice, kratke hlače, gamaše, nogavice ter kompresijske rokave in nogavice. Najbolj priljubljene kompresijske nogavice Compressport so zagotovo priljubljena izbira tako za ljubitelje terenskega kot asfaltnega teka. Modeli se razlikujejo po stopnji kompresije, ki jo lahko izberete glede na individualne potrebe in naravo napora. Za materiale, ki se uporabljajo v izdelkih, je značilna izjemna elastičnost, ki traja zelo dolgo. Zato nogavice, majice ali kratke hlače Compressport med številnimi treningi in tekmovanji ohranjajo pravo raven kompresije. Seveda imajo vse tkanine tehnične lastnosti. Hitro se sušijo in zagotavljajo izjemno zračnost. To pomeni izjemno udobje med vadbo. Prava debelina materiala pomeni tudi toplotno ravnovesje, tako v vročem poletju, hladnih prehodnih obdobjih kot v mrzli zimi.

Kateri je namen kompresijskih oblačil?

Sodobna kompresijska oblačila Compressport so zasnovana tako, da povečajo zmogljivost telesa, odložijo utrujenost mišic, zmanjšajo bolečine v mišicah in tveganje za morebitne poškodbe ter pospešijo okrevanje po vadbi. Kompresijska oblačila so le dodatna spodbuda, ki nam omogoča, da bolje izkoristimo sposobnosti svojega telesa. Vendar je vse to mogoče le, če je uporabljena prava tehnologija, ki zagotavlja optimalno raven kompresije.Če je ta premajhna ali premočna, njeni pozitivni učinki ne bodo tako vidni kot pri popolnoma prilegajočih se kompresijskih oblačilih. Znamka Compressport razvija svoje izdelke z uporabo najsodobnejše tehnologije in laboratorijskega testiranja, tako da so njeni izdelki popolnoma usklajeni s stopnjami kompresije. To je kompresijsko oblačilo in nogavice najvišje kakovosti, ki so na voljo na trgu.