top

Drymax

Drymax je ameriška blagovna znamka, ki proizvaja visokokakovostne nogavice. Nogavice za tek, pohodništvo, kolesarjenje in vsakodnevno nošenje. Oglejte si edinstvene nogavice Drymax, s katerimi bodo vaša stopala ostala suha tudi med intenzivno vadbo.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -30%
  Tekaške nogavice Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/orange
  Tekaške nogavice Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/orange
  vključno z DDV 20,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 18,99 € (+11%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 29,99 € (-30%)

  Seznam želja

 2. -34%
  Tekaške nogavice Drymax Maximum Protection Running Mini Crew - white/orange
  Tekaške nogavice Drymax Maximum Protection Running Mini Crew - white/orange
  vključno z DDV 20,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 19,49 € (+8%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 31,99 € (-34%)

  Seznam želja

 3. -33%
  Tekaške nogavice Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/pink
  Tekaške nogavice Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/pink
  vključno z DDV 19,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 18,49 € (+9%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 29,99 € (-33%)

  Seznam želja

 4. -29%
  Tekaške nogavice Drymax Extra Protection Hot Weather Running Mini Crew - blue/white
  Tekaške nogavice Drymax Extra Protection Hot Weather Running Mini Crew - blue/w...
  vključno z DDV 15,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 13,99 € (+11%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 21,99 € (-29%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Drymax - maksimalno udobje za noge

Vlaga je največji sovražnik naših stopal ne glede na dejavnost. Vendar je ta težava še posebej pomembna za tekače. Vlažna koža pomeni veliko večje tveganje za boleče otiščance ali odrgnine, spodbuja rast bakterij, ki povzročajo neprijetne vonjave, in nenazadnje lahko pri nižjih temperaturah močno ohladi stopala. Ta ameriški proizvajalec si je zadal cilj ustvariti nogavice, ki bodo zlahka odvajale vlago z nog. Kako je to dosegel? Izkazalo se je, da je ključ do uspeha pravilna konstrukcija nogavic.

Nogavice Drymax so sestavljene iz dveh plasti. Notranji del, ki je v stiku s stopalom, je izdelan iz hidrofobnih vlaken. To pomeni, da odbijajo vlago. Zato odvajajo vlago le do zunanjega sloja nogavice, ki je izdelan iz hidrofilnega materiala, kar pomeni, da privlači vlago. Tako material, ki je v stiku z nogo, ves čas ostane suh, odvečni znoj pa se prenaša na zunanjo stran, kjer lahko mirno izhlapeva skozi zgornji del. Sistem nogavic Drymax je popolnoma samostojen, zato je idealen za različne vrste obutve pri visokih in nizkih temperaturah.

Široka ponudba ameriških blagovnih znamk

Danes so izdelki blagovne znamke Drymax znani po vsem svetu, obsežna ponudba pa vključuje nogavice za številne športne dejavnosti in dejavnosti na prostem. Največjo izbiro zagotovo najdete med tekaškimi nogavicami. Prav z mislijo na tekače so bili ustvarjeni prvi modeli nogavic Drymax Priljubljeni so za tek po asfaltu, kratke teke in gorski tek. Pri slednjih se dobro obnesejo v mokri travi, blatu ali dežju, saj se s takšnimi ekstremnimi razmerami spopadajo veliko bolje kot klasične nogavice. Nogavice Drymax outdoor imajo nekoliko drugačno konstrukcijo. Višji modeli so posebej prilagojeni za trše pohodniške čevlje. Ameriška blagovna znamka ponuja tudi športne nogavice, ki so odlične za številne ekipne športe. Kolesarske nogavice Drymax pa so priljubljena izbira za kolesarje in navdušence MTB. Ponudbo seveda dopolnjujejo modeli za vsakdanjo mestno uporabo. Navsezadnje je med dolgim in napornim dnem v pisarni udobje za noge prav tako pomembno.

Nogavice Drymax lahko kupite pri 8a.si

Nudimo širok izbor nogavic ameriškega proizvajalca. V naši ponudbi so modeli, pripravljeni za številne dejavnosti, ki se izvajajo kadar koli v letu. Najtanjše nogavice Drymax bodo poleti odlično opravile svoje delo, saj omogočajo takojšnje odvajanje vlage. Dobro se ujemajo z lahkimi čevlji z mrežastim zgornjim delom, tako da lahko zagotavljajo tudi maksimalno prezračevanje stopal. Trdše nogavice Drymax so dobra izbira za daljše pohode in nižje temperature, saj bodo zagotavljale optimalno blaženje. S široko izbiro nogavic te ameriške blagovne znamke bo vsaka aktivna oseba med njimi zagotovo našla model, ki bo popolnoma ustrezal njenim potrebam.