top

Flextail

Že s črpalkami je Flextail prodrli na trg za zunanjo uporabo. Flextail pa ni samo črpalka, temveč tudi drugi praktični turistični pripomočki. Preverite mini črpalke za blazine in druge nepogrešljive kamping opreme.
View as Grid List

1 Izdelki

  1. Potovalni vzglavnik Flextail Zero Pillow - brown

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Črpalka Flextail - idealen dodatek za napihljive blazine

Blagovna znamka Flextail je znana predvsem po mini črpalkah za napihljive blazine. Kompaktne naprave z vgrajenimi akumulatorji so zelo enostavne za uporabo. Črpalke Flextail so popolne kot dodatek za ultralahke turistične blazine. Večina modelov enostavno prilega v roko in je zelo lahka. Črpalke se razlikujejo po učinkovitosti in velikosti akumulatorja. To je pomembno upoštevati pri nakupu, da optimalno izberemo model črpalke Flextail za blazino.

V ponudbi blagovne znamke Flextail so tudi drugi izdelki. Vedno bolj priljubljene postajajo naprave za odvračanje komarjev. O njihovi uporabnosti zagotovo ni treba prepričevati nikogar, ki je prenočil poleti pod šotorom ob jezeru ali reki. Flextail ponuja tudi kamping luči in tuše za zunanjo uporabo, ter veliko drugih uporabnih turističnih pripomočkov.

Od kod izvira blagovna znamka Flextail

Zgodovina blagovne znamke Flextail se je dejansko začela že leta 2012, ko so se trije kasnejši ustanovitelji podjetja odpravili na izlet. Izkazalo se je, da so vsi želeli zasnovati še lažjo in manjšo turistično opremo, ki bo presegla naslednje ovire. Med izletom, ko so osvojili vrh Annapurna, so bili navdušeni tudi nad drugim vrhom- Machapuchare. Navdihnjeni z značilnim vrhom gore in tamkajšnjo izjemno atmosfero, so se odločili slediti svojim sanjam. Tako je nastala blagovna znamka Flextail.

Izdelki Flextail v trgovini 8a.si

V naši ponudbi se osredotočamo predvsem na mini črpalke za napihljive blazine Flextail. Med njimi bodo našli pravilen model tako minimalisti, za katere je pomemben vsak gram opreme, kot tudi osebe, ki spijo na nekoliko bolj udobnih blazinah. Vsaka črpalka Flextail je majhna glede na svojo moč. Z vgrajenim akumulatorjem in polnjenjem preko USB vmesnika je njen rokovanje otroško lahko. Izbrani modeli črpalk Flextail se lahko uporabljajo tudi kot kamping luč. To omogoča dodatno zmanjšanje teže celotne opreme.