top

FujFuj

Fujfuj so edinstveni obeski za ljubitelje plezanja. Preverite edinstvene ključavnice v obliki skalnih razpok in obeske, ki spominjajo na plezalne kosti.
View as Grid List

12 Izdelki

 1. Obesek FujFuj Keychain Nut - blue

  Seznam želja

 2. Obešalnik za ključe FujFuj Walnut Wood Rocker

  Seznam želja

 3. Obesek FujFuj Keychain Nut - black

  Seznam želja

 4. Obesek FujFuj Keychain Nut - red

  Seznam želja

 5. Obešalnik za ključe FujFuj Oak Wood Dancer

  Seznam želja

 6. Obešalnik za ključe FujFuj Oak Wood Gentelman Mini 2

  Seznam želja

 7. Obešalnik za ključe FujFuj Oak Wood Rocker

  Seznam želja

 8. Obešalnik za ključe FujFuj Oak Wood Rocker Mini 2

  Seznam želja

 9. Obešalnik za ključe FujFuj Dark Concrete Rocker

  Seznam želja

 10. Obesek FujFuj Keychain Nut - purple

  Seznam želja

 11. Obešalnik za ključe FujFuj Dark Concrete Dancer

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

12 Izdelki

Počisti

Kako je nastala blagovna znamka Fujfuj?

Fujfuj je češka znamka, ki je bila ustanovljena komaj leta 2020. Njeni ustanovitelji, Tom in Jana, sta par, ki se je spoznal skozi skupno strast do plezanja. S povezovanjem hobija, znanja in izkušenj so se odločili ustanoviti podjetje, ki bo proizvajalo opremo, namenjeno plezalcem. Kmalu so nastali prvi obeski Fujfuj v obliki plezalnih kosti. Vendar pa je bilo šele povezovanje te ideje s ključavnico v obliki panela z razpokami za brisanje kosti, ki je dalo edinstven učinek. Tak komplet je odličen okrasek v domu vsakega plezalca. Trenutno v ponudbi blagovne znamke Fujfuj najdete veliko obeskov, od prvotnih plezalnih kosti, preko vozlov iz vrvi, do mini friendy. Znamka se neprestano razvija in prinaša veliko veselja tako njenim ustvarjalcem kot plezalcem, ki radi uporabljajo njene gadgete.

Obeski in ključavnice Fujfuj lahko kupite v trgovini 8a.si

V naši trgovini zagotavljamo široko izbiro obeskov Fujfuj, posebej zasnovanih za ljubitelje plezanja. Najbolj priljubljeni med njimi so v obliki plezalnih kosti in friendov. Celotno dopolnjujejo posebne Fujfuj ključavnice, ki posnemajo skalne razpoke. Tako lahko vse ključe imamo na enem mestu. Zaradi edinstvenega dizajna so izdelki češke znamke ne le vizualno izstopajoči, temveč predvsem zelo praktični.