top

Hario

Hario je cenjen proizvajalec pripomočkov za pripravo kave, ki je pridobil priznanje po vsem svetu. Njegov edinstven dizajn, inovativnost in visoka kakovost naredijo blagovno znamko sinonim za odlično kavo.
View as Grid List

5 Izdelki

 1. -14%
  Dripper Hario Zebrang V60-01 Flat - black
  Dripper Hario Zebrang V60-01 Flat - black
  vključno z DDV 22,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 19,99 € (+16%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 26,99 € (-14%)

  Seznam želja

 2. -14%
  Posoda Hario Zebrang Coffee Canister
  Posoda Hario Zebrang Coffee Canister
  vključno z DDV 28,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 24,99 € (+17%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 33,99 € (-14%)

  Seznam želja

 3. -4%
  Filter za kavo Hario Zebrang V60-01 - 50 szt - white
  Filter za kavo Hario Zebrang V60-01 - 50 szt - white
  vključno z DDV 4,79 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 4,19 € (+15%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 4,99 € (-4%)

  Seznam želja

 4. -15%
  Termo lonček Hario Zebrang Insulated Mug
  Termo lonček Hario Zebrang Insulated Mug
  vključno z DDV 43,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 38,49 € (+15%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 51,99 € (-15%)

  Seznam želja

 5. -15%
  Komplet Hario Basic Set Outdoor
  Komplet Hario Basic Set Outdoor
  vključno z DDV 170,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 151,99 € (+13%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 202,99 € (-15%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

5 Izdelki

Počisti

Hario in zgodovina ter strast do kave

Blagovna znamka Hario ima bogato zgodovino, ki sega v leto 1921, ko je bila ustanovljena na Japonskem. Sprva se je podjetje specializiralo za proizvodnjo steklenih laboratorijskih izdelkov. Med svojim razvojem je preneslo strast v proizvodnjo visokokakovostnih pripomočkov za pripravo kave in kuhinjske opreme. Zaradi visokih standardov kakovosti je podjetje proizvajalo tudi steklo, ki se uporablja v avtomobilskih žarometih. Strokovnjaki blagovne znamke Hario skoraj vse vedo o steklu, kar zagotavlja izdelke najvišje kakovosti. Kombinacija tradicije, inovacij in strasti je omogočila blagovni znamki Hario, da zavzame eno vodilnih mest med proizvajalci pripomočkov za pripravo kave. Podobno kot ljubitelji tega napitka, ki iščejo nove okuse, japonska znamka raziskuje nove načine priprave popolne kave.

Najbolj priljubljeni izdelki Hario

Eden najbolj znanih izdelkov japonske blagovne znamke je nedvomno Dripper V60. Izjemno preprost v slogu, edinstven dripper za pripravo kave vsaki skodelici nudi neponovljiv okus in aromo. Zaradi posebne oblike reber in natančne izdelave dripper Hario V60 omogoča popolno ekstrakcijo polnega okusa kave. S pomočjo natančnih lukenj na dnu dripperja lahko uporabnik nadzoruje hitrost pretoka vode, da prilagodi postopek priprave svojim individualnim preferencam. Dripperji, ki jih ponuja japonska blagovna znamka, so izdelani predvsem iz stekla, pa tudi iz keramike in kovine. Keramični dripper Hario se odlično obnese pri pripravi kave in bo odličen okras na vsaki kuhinjski polici.

V ponudbi blagovne znamke so tudi drugi pripomočki za ljubitelje priprave kave. Priročni mlinčki za kavo Hario omogočajo natančno mletje zrn, kar jih odlično pripravi za postopek priprave. Tehtnice Hario so nepogrešljivo orodje za kavoljubce, ki si želijo natančno odmerjati sestavine in doseči idealna razmerja med pripravo kave. Zahvaljujoč natančnosti in natančnosti tehtnic Hario je mogoče doseči odlične rezultate vsakič. V ponudbi Hario seveda ne manjkajo tudi filtri za kavo.

Dripperje Hario V60 in druge modele lahko kupite na spletu v trgovini 8a.si

V naši ponudbi ponujamo širok izbor pripomočkov za kavo blagovne znamke Hario, vključno z že kultnim dripperjem V60. Vsi izdelki tega proizvajalca se odlično obnesejo pri izletih na prostem, na počitnicah, med službenimi potovanji in v vsakodnevni uporabi. Izdelki japonske blagovne znamke uživajo priznanje tako med profesionalci kot med ljubitelji kave, ki si pripravljajo svoj najljubši napitek v udobju doma. Poglobite se v svet Hario in odkrijte edinstven okus kave, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše ljubitelje kave.