top

Hyperlite Mountain Gear

Hyperlite Mountain Gear je blagovna znamka specializirana za proizvodnjo ultralahke gorske in turistične opreme. V naši ponudbi zagotavljamo širok izbor Hyperlite Mountain Gear nahrbtnikov in turističnih pripomočkov.
View as Grid List

25 Izdelki

  1. Nahrbtnik Hyperlite Mountain Gear Junction 40 - white

    Seznam želja

  2. Nahrbtnik Hyperlite Mountain Gear Junction 55 - black

    Seznam želja

  3. Šotorski klin Hyperlite Mountain Gear Stake Kit

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

25 Izdelki

Počisti

Hyperlite Mountain Gear – kaj je to za znamko?

Firma je leta 2010 ustanovil Mike St.Pierre. Odločil se je za izdelavo najlažjega nahrbtnika, ki bo hkrati značilen zelo visoko vzdržljivost. Izvajal je namreč filozofijo, da bi morali na vsak izlet vzeti samo nujno potrebne stvari. Pravzaprav ne gre za minimalizem in odstranjevanje posameznih elementov opreme, temveč za optimizacijo vseh dodatkov, ki so nujni za varne izlete v naravo. Tako so nastali prvi nahrbtniki Hyperlite Mountain Gear. Vse večja priljubljenost znamke je pripeljala do razvoja drugih elementov opreme, kot so ultralahki šotori ali puhasti odeje. Firma Hyperlite Mountain Gear je še vedno v lasti ustanovitelja, izdelki pa se še vedno izdelujejo v ZDA. To omogoča ohranjanje najvišje kakovosti izdelave in omogoča stalni nadzor nad vsako podrobnostjo izdelave.

Kaj odlikuje nahrbtnike Hyperlite Mountain Gear?

Večina nahrbtnikov znamke Hyperlite Mountain Gear je izdelana iz izjemnih vlaken Dyneema® Cuben Fiber, ki so znana po svoji lahkoti in zelo visoki vzdržljivosti. Iz njihov material je zelo tanek, zaradi česar so nahrbtniki med najlažjimi na trgu. Na voljo so modeli z različnimi prostorninami, tako za enodnevne izlete v gore kot za dolge pohode. Vsi nahrbtniki Hyperlite Mountain Gear so zasnovani tako, da v njih omejijo nepotrebne elemente na minimum. Če iščeš maksimalno praktično opremo z enostavno konstrukcijo, bi morali izdelki te znamke izpolnjevati vse tvoje zahteve.

Nahrbtniki Hyperlite Mountain Gear – trgovina 8a.si ponuja širok izbor modelov

V naši trgovini se osredotočamo predvsem na nahrbtnike Hyperlite Mountain Gear. Najmanjši modeli so kot nalašč za hitro osvajanje vrhov. Največji nahrbtniki Hyperlite Mountain Gear z prostornino več kot 50 litrov so dober izbor za daljše pohode. Ponudbo smo dopolnili z nujnimi dodatki, kot so dodatni žepi za nahrbtnike ali nepremočljive vrečke za prtljago. Z izbiro ultralahkih izdelkov Hyperlite Mountain Gear lahko zaupaš, da so izdelani z največjo natančnostjo, za njihovo proizvodnjo pa so bili uporabljeni najboljši razpoložljivi materiali. Če poskušaš zmanjšati težo svoje opreme za izleta pred naslednjim odhodom, obvezno preveri razpoložljive modele!