top

Kratke hlače MTB

Kratke hlače za MTB združujejo visoko vzdržljivost in največjo svobodo gibanja na gorskih poteh. V ponudbi so ženske in moške kratke hlače za gorsko kolo, ki so odlične za poletna potovanja.
View as Grid List

144 Izdelki

 1. -21%
  Kolesarske kratke hlače 100% R-Core - black

  Seznam želja

 2. -26%
  Kolesarske kratke hlače 100% Airmatic - navy

  Seznam želja

 3. -26%
  Ženske kolesarske kratke hlače 100% Airmatic - black

  Seznam želja

 4. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Fuorn - midnight

  Seznam želja

 5. -25%
  Kratke hlače enduro Maloja Pin - amber

  Seznam želja

 6. -25%
  Kratke hlače enduro Maloja Pin - moonless

  Seznam želja

 7. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Bardin - midnight

  Seznam želja

 8. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Fuorn - fir

  Seznam želja

 9. -29%
  Ženske kolesarske kratke hlače ION Traze - black

  Seznam želja

 10. -29%
  Kolesarske kratke hlače ION Traze - shark grey

  Seznam želja

 11. -30%
  Kolesarske kratke hlače ION Logo - grey

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

144 Izdelki

Počisti

Kakšne morajo biti značilnosti kratkih hlač MTB?

Pri prehodu po gorskih poteh in stezah se pogosto zataknete za štrleče veje ali skale. Na napornih spustih pa se lahko zgodi tudi padec; zato je ena od bistvenih lastnosti hlač za gorsko kolo njihova visoka vzdržljivost. Izdelane morajo biti iz močnih materialov, ki lahko prenesejo naključne odrgnine med intenzivno uporabo na gorskih cestah. Poleg tega morajo kratke hlače za gorsko kolo zagotavljati visoko stopnjo svobode gibanja, ki je potrebna na problematičnih poteh, ko moramo balansirati na skalnatih odsekih ali se na najstrmejših spustih nasloniti za sedlo. Seveda morajo kratke hlače zagotavljati tudi udobje. Zato prevladujejo kolesarske hlače MTB s podlogo, ki zagotavlja odlično blaženje in odpravlja nevarnost odrgnin. To je nepogrešljiv kos kratkih hlač za vse, ki na terenu prevozijo nekoliko več kilometrov.

Katere kratke hlače za MTB - ohlapne ali oprijete?

Kolesarske kratke hlače MTB trenutno lahko razdelimo v dve glavni skupini. Prva so tesno prilegajoče se kolesarske hlače MTB s podlogo. Tekmovalci in intenzivni gorski kolesarji najpogosteje izberejo te modele. Odlične so za tekmovanja in treninge. Na voljo so tako modeli z naramnicami kot brez njih, ki so odlični za preprečevanje drsenja kratkih hlač. Druga skupina, ki postaja vse bolj priljubljena, so ohlapne kratke hlače MTB, ki ponujajo največjo svobodo in odličen videz. To je optimalna izbira za tiste, ki se odpravljajo na enoslednice in gorsko kolesarjenje obravnavajo kot vrhunsko zabavo. Proste kratke hlače MTB so zelo učinkovito prezračevanje v poletni vročini. Za materiale, iz katerih so izdelane, je značilna zelo visoka odpornost proti obrabi. Proste kratke hlače omogočajo tudi udobno nošenje ščitnikov za kolena, kar je standardni dodatek, če se odpravljate na poti z veliko spusti. Seveda lahko na večino teh modelov pritrdite notranje kratke hlače, opremljene z vložkom, tako da zagotavljajo enako visoko raven udobja kot profesionalne, tesno prilegajoče se kratke hlače. Ne glede na to, ali imate raje vsakdanje kratke hlače ali oprijemljive kratke hlače MTB, boste v naši ponudbi našli ustrezen model!