top

Ledlenser

Ledlenser je eden izmed vodilnih proizvajalcev visokokakovostnih naglavnih in žepnih svetilk. Nemška blagovna znamka je garancija za kakovost. Številne modele izdelkov LEDLENSER najdete v trgovini 8a.si.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Zgodovina podjetja Ledlenser

Znamka Ledlenser je bila ustanovljena leta 1993. Kot večina velikih blagovnih znamk je tudi ta začela v garaži. Ustanovila sta ga Harald in Rainer Opolka v Nemčiji. Sprva majhen kapital je bilo treba nadomestiti z izjemnim navdušenjem nad oblikovanjem in maksimalno predanostjo projektu. Z edinstvenimi idejami za sodobne svetilke in žaromete se je blagovna znamka začela hitro razvijati. Uspeh je temeljil na sodobnih oblikovalskih rešitvah in pozornosti do najmanjših podrobnosti. Inovativne ideje in prizadevanje za popolnost so še danes gonilo celotne blagovne znamke.

Danes je Ledlenser mednarodni proizvajalec svetil z več kot 1.000 zaposlenimi. Sedež podjetja in tehnološki center sta v Nemčiji. Tu se rojevajo nove ideje, ki se nato prenesejo na risalne deske. Druga podružnica podjetja je na Kitajskem. Tu nastanejo skice in načrti za naslednje modele. Ko so novi modeli ustrezno preizkušeni in preverjeni do najmanjše podrobnosti, jih začnejo proizvajati. Zaradi visoke ravni nadzora kakovosti so vse svetilke in žarometi, ki jih proizvajajo, najvišje kakovosti. Zaradi hitrega razvoja se lahko znamka vključuje v socialne, izobraževalne in okoljske projekte.

Pohodniške in športne naglavne svetilke Ledlenser

Velik del izdelkov te blagovne znamke predstavlja pohodniška in športna razsvetljava. Tradicionalne ročne svetilke so zelo priljubljene med ljubitelji kampiranja. Raznolika ponudba glede velikosti in moči svetilke omogoča izbiro modela, ki je optimalno prilagojen potrebam vsakega uporabnika. Tisti, ki se odpravljajo na daljše pohode, pa so radi opremljeni s priročnimi naglavnimi svetilkami. Z njimi lahko po temi postavite šotor ali pripravite večerjo v temi. Posebno kategorijo sestavljajo zelo svetle kolesarske in tekaške luči Ledlenser Zmogljiva razsvetljava je bistvenega pomena pri premagovanju zahtevnega terena v temi. Močan svetlobni žarek bo v temi razločil najmanjše podrobnosti vaše okolice. Z možnostjo namestitve izbranih modelov na čelado lahko v celoti izkoristite njihove zmogljivosti. Te modele z veseljem uporabljajo tako profesionalci kot ljubitelji ekstremnih izzivov.

Zaščitne svetilke za vsakdanjo uporabo

Izredno priljubljena je tudi serija svetilk in svetilk za vsakdanjo uporabo. Kompaktni modeli so odlični za zasilno razsvetljavo v avtomobilu, ko moramo na cesti opraviti manjše popravilo. Zanesljiva svetilka je prav tako nepogrešljiv pripomoček doma. Ob nenadnem izpadu električne energije ne boste več ostali v temi. Klasične svetilke nemške znamke Ledlenser so prav tako odlične za poletna kampiranja. Ne glede na to, ali prenočujete v šotoru ali v avtodomu, vam bo zanesljiva luč vedno prišla prav med večernimi sprehodi. Svetilke nemške blagovne znamke so kot nalašč za vse te naloge.

Osvetlitev delovnega mesta

Med številnimi modeli, ki so na voljo pri nemškem proizvajalcu, je izredno obsežna skupina delovnih svetilk. To so večinoma modeli, ki so dobro zaščiteni pred poškodbami in drugimi škodljivimi dejavniki. Robustna ohišja in zanesljivost pri pogosti uporabi so bistvene lastnosti vseh svetil, ki se uporabljajo pri delu. Svetilke in naglavne svetilke znamke Ledlenser uporabljajo gasilci, policija, organi pregona, ljudje, ki delajo na višini ali v industriji. Posebni sistemi za polnjenje zagotavljajo, da so svetilke pripravljene za uporabo 24 ur na dan.

Takete in naglavni žarometi Ledlenser so najsodobnejši

Znamka ima številne patente, ki jih nenehno izboljšuje, da bi še bolj olajšala delovanje, zmogljivost pa ostaja na najvišji ravni. Vsak izdelek znamke Ledlenser - naj bo to čelna svetilka ali svetilka najmanjše velikosti - so popolnoma razviti modeli, ki bodo osvetlili temo in ne bodo odpovedali v težkih razmerah. Gorilniki s kovinskimi ohišji so še bolj trdni in vzdržljivi, zato so še bolj vzdržljivi. Posebni sistemi premičnih leč omogočajo stalno preusmerjanje svetlobnega snopa, tako da lahko modeli osvetljujejo tako bližnje kot oddaljene točke. Čelne svetilke in svetilke Ledlenser za napajanje uporabljajo klasične baterije in akumulatorske baterije. Slednje so odlična rešitev, če svetilko pogosto uporabljate in jo lahko hitro napolnite.

Svetlobni senzor - priljubljene kategorije

Glavni žarometi LEDLEDLENSER