top

Lizard

Lizard je izkušen proizvajalec pohodniške obutve iz Italije. Velik del kolekcije predstavljajo vzdržljivi sandali, primerni za daljše izlete. Sandali Lizard – trgovina 8a.si zagotavlja široko izbiro modelov.
View as Grid List

5 Izdelki

 1. -28%
  Sandali Lizard Sandal Trek - stellar blue/midnight blue
  Sandali Lizard Sandal Trek - stellar blue/midnight blue
  vključno z DDV 62,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 56,49 € (+12%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 87,99 € (-28%)

  Seznam želja

 2. -31%
  Pohodniški sandali Lizard Hike - smoked green/olive green
  Pohodniški sandali Lizard Hike - smoked green/olive green
  vključno z DDV 62,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 55,49 € (+14%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 91,99 € (-31%)

  Seznam želja

 3. -32%
  Pohodniški sandali Lizard Hike - midnight blue/atlantic blue
  Pohodniški sandali Lizard Hike - midnight blue/atlantic blue
  vključno z DDV 62,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 57,49 € (+9%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 91,99 € (-32%)

  Seznam želja

 4. -30%
  Pohodniški sandali Lizard Trail - midnight blue/atlantick blue
  Pohodniški sandali Lizard Trail - midnight blue/atlantick blue
  vključno z DDV 50,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 46,49 € (+10%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 72,99 € (-30%)

  Seznam želja

 5. -28%
  Pohodniški sandali Lizard Trail - plain dark grey
  Pohodniški sandali Lizard Trail - plain dark grey
  vključno z DDV 52,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 46,99 € (+12%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 72,99 € (-28%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

5 Izdelki

Počisti

Lizard brand pohodniški čevlji za poletje

Sandale te italijanske blagovne znamke dobro poznajo ljubitelji poletnega pohodništva in številnih drugih dejavnosti na prostem. Klasična obutev za poletje v obliki sandalov zagotavlja neprimerljivo zračenje in udobje pri visokih temperaturah, zlasti če je odlično pripravljena. Sandali Lizard so točno to. Znamko je leta 1992 ustanovil Luca Pedrotti. Visoka kakovost obutve, ki jo izdeluje, in njena trpežnost sta pomenili, da je hitro postala priljubljena med vsemi pustolovci. Ti lahki, a zanesljivi sandali so odlična izbira za vsak izlet v vročem vremenu. Odlični so za premagovanje poti in stez, za kampiranje in tudi za vsakdanjo uporabo, ko so temperature v mestu previsoke za klasične polpodplate. Velika priljubljenost blagovne znamke Lizard je predvsem posledica njene zanesljivosti. Izbira le najkakovostnejših materialov in visoka natančnost izdelave pomenita visoko vzdržljivost. Če izberete sandale tega proizvajalca, izberete udobno obutev, ki vam bo služila dolga leta.

Preprostost in popoln zaključek - to so sandali Lizard

Za poletno obutev ni treba preveč zapletati konstrukcije. Vendar to ne pomeni, da je poletno obutev lažje izdelati. Navsezadnje mora biti vsak sestavni del ustrezno zasnovan, da deluje optimalno, hkrati pa mora biti dovolj trpežen, da zagotavlja uporabo sandala več sto kilometrov. Znamka Lizard se tega dobro zaveda, saj v svojih sandalih uporablja klasične, a dovršene rešitve. Konstrukcija večine modelov temelji na tradicionalnih poliestrskih trakovih. Ti zagotavljajo zelo visoko vzdržljivost in popolnoma držijo stopalo na svojem mestu. Poliester pomeni tudi, da se sandali hitreje posušijo, če se slučajno zmočijo. Poleg tega so trakovi iz poliestra prijetni za kožo in zmanjšujejo nevarnost odrgnin ali draženja. Izjemno pomemben element sandalov Lizard je značilno profiliranje podplata. Zagotavlja udobje in ergonomijo ter optimalno podpira stopalo po celotni dolžini. Zato sandali te blagovne znamke nudijo tako visoko raven udobja, ko naredite naslednji korak.

Med sandali Lizard je veliko modelov, primernih za uporabo v vodi. Sandali za vodo so priljubljena izbira za ljubitelje prostega časa na vodi. To zagotavlja, da se hitro posušijo, tudi če so mokre. Vodni sandali zagotavljajo tudi uporabo ustreznih materialov in lepil, ki ohranijo vse svoje lastnosti tudi v daljšem stiku z vodo. Ljubitelji pohodništva in trekinga pa se bodo z veseljem odločili za sandale Lizard z usnjeno podlogo. Uporaba naravnega usnja povečuje udobje pri večkilometrski hoji v sandalih. Prav tako je kot nalašč za vse, ki sandale uporabljajo vsak dan v mestu. Usnjena obdelava ni le čudovitega videza, ampak zagotavlja tudi neprimerljivo udobje. Zelo pomemben element sandala je tudi podplat. Je odgovoren za visok oprijem. Večina modelov Lizard je opremljena z vsestransko tekalno plastjo, ki se dobro obnese na različnih površinah.

Široka ponudba sandalov vam omogoča, da izberete popolno obutev

Med sandali, ki jih ponuja blagovna znamka Lizard, so številni modeli, ki so optimalno prilagojeni potrebam uporabnikov. Izjemno vsestranska sta že kultna modela Hike in Super Hike, ki sta primerna za večino poletnih potovanj. So optimalna izbira tako za pohodništvo po poteh kot za kampiranje, vendar jih z veseljem uporabljate tudi vsak dan. V trgovini 8a.si si prizadevamo za čim večjo izbiro med barvnimi različicami in modeli. Zato ponujamo tako moške kot ženske sandale, tako tiste, ki so bolj primerni za gibanje na prostem, kot tiste, ki se najbolje obnesejo na utrjenih površinah. Sandali Lizard so odlična izbira za najvišje temperature, saj zagotavljajo neprimerljivo zračnost in lahkotnost na vsakem koraku. Njihova proizvodnja še danes poteka v Dolomitih na severu Italije, zato slovijo po visoki kakovosti izdelave in zanesljivosti, dveh lastnostih, ki ju tako zelo cenijo vsi navdušenci na prostem.

Plavček - priljubljene kategorije

Sandali Lizard Moški sandali Lizard Moški pohodniški sandali Lizard Ženski sandali Lizard Ženski treking sandali Lizard