top

Nahrbtniki Blue Ice

Francoska blagovna znamka Blue Ice ® ponuja nahrbtnike odlične kakovosti. Po vzoru plezalnih nahrbtnikov so izjemno trpežni, lahki in zelo funkcionalni.
View as Grid List

19 Izdelki

 1. -9%
  Plezalni nahrbtnik Blue Ice Octopus 45 - turkish blue

  Seznam želja

 2. -10%
  Plezalni nahrbtnik Blue Ice Firecrest 28L - arrow wood

  Seznam želja

 3. -10%
  Plezalni nahrbtnik Blue Ice Firecrest 38L - arrow wood

  Seznam želja

 4. -10%
  Nahrbtnik Blue Ice Taka Pack 30L - india ink

  Seznam želja

 5. -10%
  Nahrbtnik Blue Ice Taka Pack 30L - glacier grey

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

19 Izdelki

Počisti

Blue Ice nahrbtniki - vrhunski modeli za ljubitelje plezanja in turnega smučanja

Ta francoska blagovna znamka je specializirana za visokokakovostne nahrbtnike, namenjene predvsem plezalcem, turnim smučarjem in vsem ljubiteljem zimskih gorskih pustolovščin. Nahrbtniki Blue Ice se odlično obnesejo med res VELIKIMI pustolovščinami, vendar bodo idealni tudi za nekoliko manj ekstremne razmere - na primer večdnevne pohode ali izlete. Seveda je izbira modela odvisna predvsem od vrste pustolovščine, na katero se pripravljate. Če iščete tipičen treking model, se osredotočite na nahrbtnike z udobnim sistemom za nošenje, ki naj bo po možnosti nastavljiv, kar preprečuje bolečine ali nelagodje tudi po celem dnevu na poti s težkim tovorom na hrbtu.

Če iščete plezalni nahrbtnik, se raje odločite za ultralahek in ožji model. Plezalni nahrbtniki Blue Ice zagotavljajo odlično prileganje in ne omejujejo gibanja med plezanjem. Če pa potrebujete nahrbtnik za turno smučanje, bodo modeli, namenjeni zimskim športom, dobra izbira. Nesporna prednost nahrbtnikov Blue Ice je, da so zasnovani na podlagi izkušenj znamke in profesionalnih gorskih vodnikov. Izpopolnjeni so do najmanjših podrobnosti in izdelani z natančnostjo, da vam zagotovijo največje udobje in varnost.

Udobni ženski in moški nahrbtniki Blue Ice

Razlikovanje med moškimi in ženskimi modeli je še posebej pomembno pri pohodniških modelih z veliko zmogljivostjo in je namenjeno izboljšanju enostavnosti in udobja pri uporabi. Ključna razlikovalna značilnost v tem pogledu je sistem za nošenje. Dobro prilegajoč se nahrbtnik je skoraj tako pomemben kot udobni pohodniški čevlji! Če imamo torej možnost izbire ženskega ali moškega modela, jo moramo izkoristiti! Ženske nahrbtnike Blue Ice odlikujejo številne tehnološke rešitve. Na prvi pogled opazna značilnost je različna zasnova kolčnega pasu in naramnic. Ti so odlično oblazinjeni. Kolčni pas se udobno oprime veliko bolj izrazitih ženskih kolčnih kosti, ne da bi se drgnil ali pretirano pritiskal. Profilirane naramnice so bile oblikovane ob upoštevanju razlik v anatomiji telesa med moškimi in ženskami. Ženski modeli so prilagojeni krajšemu ženskemu trupu. Vse te rešitve dejansko vplivajo na udobje in priročnost uporabe.

Tekmovalni nahrbtniki Blue Ice z visoko funkcionalnostjo

Blue Ice nahrbtniki omogočajo priročen dostop do glavnega predala, pogosto z dveh strani. Do njega lahko dostopate prek razširljivega dela ali priročne stranske ali sprednje zadrge. Takšna rešitev omogoča, da hitro vzamete svoje stvari, ne da bi zmotili druge lepo razporejene predmete v notranjosti. Modeli z razširljivim delom ponujajo dodatne možnosti za prevoz. Odvisno od modela lahko dobimo do 15 litrov dodatne prostornine za shranjevanje. To je odlična rešitev za dolge pohode ali plezalne odprave. Klop lahko poljubno prilagodite višini nahrbtnika. Pri nekaterih modelih Blue Ice je poklopec odstranljiv, kar omogoča zmanjšanje teže nahrbtnika. Modeli za pohodništvo in treking so opremljeni z dodatnimi trakovi in žepi, da so vaše najnujnejše stvari na dosegu roke. V njih lahko vzamete čelno svetilko, žepni nož, zemljevid ali sončna očala, ne da bi vam bilo treba nahrbtnik sneti s hrbta.

Plezalni nahrbtniki Blue Ice - idealni za vertikalne pustolovščine

Modeli za plezalce in gornike imajo posebno obliko. Na prvi pogled pritegnejo pozornost s svojo vitko linijo in minimalističnim videzom, katerega namen je zmanjšati težo nahrbtnika. Številni modeli za plezanje imajo notranji odstranljivi okvir, ki lahko še dodatno zmanjša obremenitev hrbta. Plezalni nahrbtniki Blue Ice so opremljeni s številnimi trakovi in zankami, ki omogočajo priročno in varno pritrditev različne opreme, kot so zatiči, plezalni čevlji, vrv, raki ali ledna sekira.

Smučarski nahrbtniki Blue Ice za večje udobje

Turistični nahrbtniki za smučanje, razviti v sodelovanju s francoskimi gorskimi vodniki, imajo podobno kot plezalni modeli precej minimalistično zasnovo. Vendar pa vas bodo presenetili s svojo visoko funkcionalnostjo. Prilagojeni so za prenašanje smuči. Tako trakovi kot sam material so zelo trpežni, zato vam ni treba skrbeti, da bi ostri robovi smuči povzročili kakšne poškodbe. Nahrbtniki Blue Ice imajo posebne predale za opremo za lavinsko varnost ter kože, čevlje in smučarske kremplje. Njihov sistem nošenja zagotavlja pravilno postavitev težišča. To je pomembno za ohranjanje pravega ravnotežja na spustih in vzponih.