top

Nahrbtniki Fjallraven Kanken

Nahrbtniki Kanken so kultni nahrbtniki v obliki kocke, zasnovani v 70. letih prejšnjega stoletja za švedske otroke, ki so hodili v šole in vrtce. Trenutno so eden najbolj priljubljenih modelov na svetu, na voljo so v široki paleti barv in ponosno predstavljajo logotip lisice. Nahrbtnike Fjallraven Kanken odlikuje okolju prijazna konstrukcija, izdelana iz organskih materialov in recikliranih tkanin.
View as Grid List

42 Izdelki

 1. -20%
  Mestni nahrbtnik Fjallraven Kanken No. 2 - port

  Seznam želja

 2. -20%
  Nahrbtnik Fjallraven Kanken Mini - black

  Seznam želja

 3. -20%
  Nahrbtnik Fjallraven Kanken Mini - pink

  Seznam želja

 4. -20%
  Nahrbtnik Fjallraven Kanken No. 2 Black - black

  Seznam želja

 5. -20%
  Nahrbtnik Fjallraven Kanken No. 2 - acorn

  Seznam želja

 6. -21%
  Nahrbtnik Fjallraven Re-Kanken - dark olive

  Seznam želja

 7. -20%
  Mestni nahrbtnik Fjallraven Kanken No. 2 - navy

  Seznam želja

 8. -21%
  Mestni nahrbtnik Fjallraven Re-Kanken - slate

  Seznam želja

 9. -21%
  Mestni nahrbtnik Fjallraven Re-Kanken - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

42 Izdelki

Počisti

Ikonični nahrbtnik Fjallraven Kanken je star že 40 let!

Najljubši nahrbtnik na svetu se je rodil na Švedskem leta 1978. Asketičen dizajn, minimalistična oblika, lahko bi rekli ... preprost. A štirideset let pozneje je še vedno ena najbolj priljubljenih izbir kupcev po vsem svetu. Pravzaprav so nahrbtniki Kanken resnično ikonični, oboževani in zbirateljski! Za njimi stojijo zgodovina, preverjena kakovost in brezčasno poslanstvo. So odlična izbira za vse, tako mlade kot starejše. Uporabniki z vsega sveta uživajo v njihovi funkcionalnosti. Povpraševanje po tej na videz preprosti konstrukciji se ne zmanjšuje, čeprav je prva zasnova nahrbtnikaKanken pred kratkim praznovala 40. rojstni dan. Pridružite se krogu zadovoljnih kupcev nahrbtnika z logotipom lisice. Je odlična izbira za vsakodnevno uporabo v mestu, za potovanje in tudi za šolo.

Nahrbtnik je odličen za vsakodnevno uporabo v mestu, za potovanje in tudi za šolo.

Nahrbtniki Kanken na vrhu priljubljenosti

Znan že več let oblikovanje Åke Nordin, je navidezno neinovativna gradnja. Pravokotni nahrbtnik je opremljen z dvema prekrižanima pasovoma, ki omogočata njegovo nošenje brez omejitev. Pomembno je poudariti, da trakova ne omejujeta gibanja med igranjem ali iskanjem pustolovščin na prostem. Med značilnostmi sta tudi dva velika ročaja za ročno prenašanje nahrbtnika Fjallraven Kanken Zaradi te manj značilne lastnosti je premikanje z nahrbtnikom v mestu še lažje. Še posebej je pomembna v krajih, kjer se je težko premikati z nahrbtnikom na hrbtu.

Nahrbtniki Kanken so bili prvotno zasnovani kot rešitev za preprečevanje razširjenih napak v drži švedskih otrok. V kratkem času so tudi odrasli - ne le na Švedskem - želeli imeti svoj Kanken nahrbtnik Mirno lahko rečemo, da je nahrbtnik zravnal celotno generacijo, milijone hrbtov po vsem svetu! Hkrati je postal eden najbolj prepoznavnih izdelkov na svetu. Kmalu so številni proizvajalci poskušali prilagoditi klasični slog in funkcionalne rešitve. Vendar ne pozabite, da le originalni nahrbtniki Kanken - ki jih je zasnoval švedski proizvajalec - zagotavljajo najvišjo kakovost izdelave, trpežne materiale in zanesljivost v dolgih letih uporabe. V trgovini 8a.si ponujamo samo originalne nahrbtnike Kanken v različnih barvah, ki jih vedno krasi značilen logotip arktične lisice.

Za potovanje in vsakdanjo uporabo!

Največ pravokotni predal zlahka sprejme mapo velikosti A4, vendar to ne pomeni, da so nahrbtniki Kanken namenjeni samo za šolo ali delo. Ta klasični izdelek obožuje potovanja, odprt prostor in naravo. Zagotovo pa ne more tekmovati s tehničnimi nahrbtniki z naprednim nosilnim sistemom, ki so pripravljeni prenesti vse vaše stvari praktično do konca sveta. Tisto, v čemer so boljši, je dovolj prostora za vse, kar potrebujete, da se za nekaj časa odmaknete od mestnega vrveža. Material je lahek in trpežen, hkrati pa izjemno odporen na obrabo. Celota je kot nalašč za vsa ta priložnostna potovanja izven mesta. Se želite samo sprehoditi po gozdu? Fjallraven Kanken nahrbtnik vam bo omogočil, da s seboj vzamete vse nujne stvari.

Nahrbtniki Kanken so nekakšna "družina" modelov v nekoliko drugačnih različicah. Med njimi so izdelki miniaturne velikosti (Kanken Mini) s predalom za prenosni računalnik, pa tudi okolju prijazni, izdelani iz reciklirane plastike: Re-Kånken (Re- kot RECYKLING). To je odlična izbira za ljudi, ki cenijo vse rešitve, namenjene varovanju naravnega okolja. Reciklirani nahrbtniki Fjallraven Kanken imajo še eno nesporno prednost - podobno pisane barve kot modeli Kanken Original. Posebna izdaja nahrbtnika, ki je v celoti izdelana iz poliestra iz enajstih plastenk, je tako kot osnovna različica na voljo v številnih različnih barvah, katerih število se iz sezone v sezono povečuje. Tehnologija barvanja SpinDye pomeni tudi radikalno zmanjšanje količine uporabljene vode, energije in kemikalij. Nahrbtnike Re-Kanken, ki so po obliki in oblikovanju zvesti izvirniku, lahko prepoznate po izvezenem logotipu. Pripravljeni na potovanje in ljubezen! In ko jih boste nekoč, čez mnogo, mnogo let, želeli zamenjati z novimi, jih boste lahko ponovno reciklirali.

Nahrbtnik Kanken - klasika in funkcionalnost

Na prvi pogled se zdi, da so nahrbtniki Kanken zelo preprosti. In res so! To je njihova skrivnost. Nimajo veliko majhnih žepov z zadrgami, dodatnih trakov ali drugih nepotrebnih dodatkov. Le en preprost predal, v katerega lahko spravite mape velikosti A4, in majhen žep z zadrgo za vse vaše stvari. Nič več in nič manj. Ko ga boste začeli uporabljati, boste ugotovili, da za vsakodnevno uporabo ne potrebujete ničesar več. V prostoren in lahko dostopen glavni predal boste zlahka spravili vse potrebne predmete. Manjši žep Kankenovega nahrbtnika omogoča hiter dostop do najnujnejših predmetov, kot so denarnica, ključi in druge nujne stvari. Preprosta konstrukcija naramnic vam bo nudila udobje, hkrati pa je enostavna za prilagajanje. Poleg tega so nahrbtniki opremljeni z udobnimi ročaji, s katerimi jih lahko prenašate v roki. Zato lahko služijo kot priročna torba pri nakupovanju ali hoji po natrpanih mestnih ulicah.

Kje bodo Kanken nahrbtniki najbolje delovali? Povsod, kjer potrebujete kombinacijo minimalistične oblike in vrhunske funkcionalnosti. Nahrbtniki Fjallraven Kanken so pač namenjeni pogosti uporabi. Ali redno nosite s seboj v službo ali šolo vse svoje najnujnejše potrebščine za vsakodnevne obveznosti? Kapaciteta nahrbtnika Kanken bi morala biti dovolj velika, da bi lahko vanj spravili vse te stvari. Se odpravljate na počitnice in potrebujete funkcionalen model za lažje izlete in oglede znamenitosti? Nahrbtniki Kanken so odlična izbira za vse vrste potovanj. Visoka zanesljivost je temeljnega pomena za vse vrste potovanj ali izletov.

Izdelki blagovne znamke, ki so na voljo v spletni trgovini 8a.si mountain

Sčasoma se je portfelj izdelkov z logotipom lisice razširil z drugimi izdelki iz te družine Funkcionalne denarnice, kozmetične & amp; toaletne torbice ali dežne prevleke, ki ponujajo podobno funkcionalnost kot originalni Kanken nahrbtniki Njihove skupne značilnosti so kakovost in udobje uporabe. Poleg tega ima oblikovanje celotne serije podoben slog. Gre za klasično zasnovo in izboljšano vzdržljivost materialov, ki so kot nalašč za dolgotrajno uporabo. Raznolike barvne različice omogočajo vsakemu ljubitelju in ljubiteljici te švedske blagovne znamke, da si izbere najljubši komplet, popoln tako za vsakodnevno uporabo v mestu kot tudi na vseh potovanjih. Kolekcija blagovne znamke vključuje tudi druge modele Fjallraven nahrbtnikov, ki so popolni za pohodniške pustolovščine. Fjallraven Kanken nahrbtniki so odlična izbira za vse aktivne moške, ženske in otroke.