top

Only Hot

Only Hot predstavlja učinkovite grelnike za dlani in stopala, ki se odlično obnesejo v mrzlih vremenskih razmerah. Kemični grelniki te blagovne znamke so preprosti za uporabo in varni, zaradi česar so odlični za različne vrste uporabe.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -48%
  Grelna blazinica Only Hot Hand Warmer
  Grelna blazinica Only Hot Hand Warmer
  vključno z DDV 1,55 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 2,19 € (-29%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 2,99 € (-48%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

V boju proti mrazu vam bodo pomagali le grelniki

V času zimskih aktivnosti v gorah ima veliko ljudi težave s hitro zamrznjenimi stopali in rokami. Poleg pravilno izbranih oblačil in škornjev so lahko v veliko pomoč tudi kemični grelniki Only Hot, ki v hudem mrazu zagotavljajo dodaten vir toplote. Idealne so za pohodnike, smučarje, plezalce in kolesarje, ki med svojimi dejavnostmi potrebujejo nekaj toplotne podpore. Z grelci za roke in noge, ki jih namestite v škornje ali rokavice, boste lahko udobno nadaljevali potovanje in zmanjšali tveganje hitre podhladitve ali celo omrzlin. Izjemno enostavni za uporabo so kot nalašč za pohodnike, ki gore obiščejo le občasno, in za tiste, ki večino časa preživijo na poteh.

Kako so izdelani grelci za roke in noge Only Hot?

Proizvajalec si prizadeva, da bi njegovi kemični grelniki izpolnjevali stroge varnostne zahteve za njihovo uporabo in bili varni za okolje. Kemična sestava grelnikov temelji na nestrupenih spojinah, ki se aktivirajo ob stiku z zrakom. Zato je njihova uporaba tako preprosta. Preprosto odprite neprepustno embalažo in izpostavite grelnik zraku. Po nekaj minutah bo vse skupaj že toplo in pripravljeno za uporabo s čevlji ali rokavicami. Dodatna prednost grelnikov je, da ne oddajajo vonja. Poleg tega v njih niso uporabljene strupene ali okolju škodljive snovi, zato jih lahko po uporabi odvržete med običajne odpadke. Grelniki za roke in noge Only Hot so izjemno priročni, zato boste v nahrbtniku vedno imeli prostor zanje. Ko se temperatura močno zniža in vas preprosto zebe, vam bodo na pomoč priskočili zanesljivi kemični grelniki.

Odlikujejo se le grelniki - trgovina 8a.si nudi celotno ponudbo

Pestra ponudba grelnikov blagovne znamke Only Hot, ki so na voljo na spletu, vam bo omogočila popolno izbiro pravega modela za vaše potrebe. Eden izmed najbolj priljubljenih načinov je grelnik rok. Mrzle roke so pogosta težava ljubiteljev smučanja in pohodništva v zimskih razmerah. Lahki grelniki, vstavljeni v rokavice, so odlična rešitev za to težavo. V škornjih za smučanje pogosto zmrznejo prsti. Predvsem z mislijo na te uporabnike so bili razviti grelci prstov in tudi grelci celotne noge, ki jim pomagajo preživeti hladno vreme.