top

Oofos

Oofos je obutev, zasnovana posebej za športnike in vse aktivne ljudi, ki iščejo maksimalno udobje za svoja stopala po vadbi. Japonke in natikači Oofos nudijo lahkotnost, zelo visoko blaženje in optimalno podporo utrujenim stopalom.
View as Grid List

3 Izdelki

 1. Natikači Oofos Ooahh Sport - tactical green

  Seznam želja

 2. Japonke Oofos Ooriginal Sport - graphite

  Seznam želja

 3. Natikači Oofos Ooahh Sport - black
  Natikači Oofos Ooahh Sport - black
  vključno z DDV 67,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

3 Izdelki

Počisti

Oofos je maksimalno udobje!

Obutev Oofos je nastala kot skupni projekt veteranov vodilnih blagovnih znamk športne obutve. Od samega začetka je bila ideja ustvariti čevlje, ki bi pospešili okrevanje in zagotovili visoko raven udobja po intenzivni vadbi. Obutev je morala zmanjšati mišično napetost in pritisk na stopala. Čevlji Oofos izpolnjujejo te zahteve z uporabo revolucionarnega materiala. To je posebna pena Oofoam™, ki lahko absorbira do 37 % več energije udarca kot običajne rešitve. Tako si po intenzivni vadbi veliko lažje opomorete, ne da bi se morali preveč upočasniti. Ta obutev je odlična po tekmovanjih, napornih treningih in tudi med običajnim dnevom, polnim obveznosti. Če potrebujete optimalno oporo za stopalo, odlično blaženje in splošno udobje, so čevlji Oofos popolni. Kakšne prednosti imajo vsi čevlji te blagovne znamke? Prvič, zaradi ustrezne profilacije zagotavljajo odlično podporo stopalnemu loku po celotni dolžini stopala. To pomeni, da je obremenitev enakomerneje porazdeljena. Drugič, ti čevlji v številnih primerih zmanjšujejo bolečine in nelagodje v stopalih kolen in hrbta. Tretjič, posebna zasnova vpliva na bolj naravno gibanje med hojo. Četrtič, obutev te blagovne znamke znatno zmanjšuje obremenitev ključnih sklepov.

Diferencirana obutev Oofos v trgovini 8a.si

Nudimo vam širok izbor čevljev blagovne znamke Oofos za vsako priložnost. Med modeli, ki so na voljo, prevladujejo japonke in natikači, za katere je značilna najvišja kakovost izdelave. So odlična izbira po dnevu, preživetem v tesnih plezalnih čevljih, težkih plezalnih čevljih ali po številnih kilometrih na zahtevnih poteh, prehojenih v planinskih čevljih. Z lahkimi in udobnimi japonkami ali japonkami boste stopalom omogočili ustrezen počitek in hitro okrevanje. Debel podplat iz pene zagotavlja bistveno boljše blaženje kot večina konkurenčnih modelov. Čevlji Oofos so odličen dodatek k kompletu obutve vseh aktivnih oseb. Da bi se prepričali o njihovem udobju, jih morate nositi le enkrat!"