top

Plezalni čevlji Five Ten

Plezalni čevlji Five Ten so legenda med plezalci po vsem svetu. Ta blagovna znamka je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja predstavila gumo 5.10 Stealth, zaradi katere so čevlji dobili oprijem, ki ga prej niso poznali.
View as Grid List

9 Izdelki

na stran
View as Grid List

9 Izdelki

Počisti

Plezalni čevlji blagovne znamke 5.10 so še vedno vodilni na svetu. So priljubljena izbira vrhunskih plezalcev, saj so kot nalašč za najtežje plezalne poti na svetu, ponujajo pa neprimerljivo natančnost in oprijem tudi na najfinejših stopnjah. To pa ne pomeni, da začetniki ne morejo izkoristiti odličnih lastnosti, ki jih ponujajo plezalni čevlji Five Ten. Številni modeli, namenjeni ljudem z manj izkušnjami v tem športu, vam omogočajo, da svojo pustolovščino s skalami začnete v najboljšem slogu. V bogati zgodovini te blagovne znamke je bilo veliko prelomnih modelov; z manjšimi spremembami jih proizvajajo vse do danes. Lep primer so plezalni čevlji Five Ten Anasazi, ki v številnih različicah zadovoljujejo potrebe plezalcev po vsem svetu.

Plezalni čevlji 5.10 in guma Stealth - revolucija

Znamka Five Ten je odgovorna za uvajanje revolucionarnih rešitev v svet plezanja. Izum gume Stealth Rubber je pomenil popoln preboj. Gre za posebno mešanico, ki je bila razvita posebej z mislijo na plezalne in pristopne čevlje. Zaradi njenih edinstvenih lastnosti so se plezalni čevlji Five Ten praktično "prilepili" na skalo. Z njeno uvedbo na trg v 80. letih prejšnjega stoletja se je revolucionarno spremenil pristop k plezanju in plezalcem ponudil povsem nove možnosti. Doba sodobne plezalne obutve je omogočila preseganje nadaljnjih ovir in premagovanje vse težjih smeri.

Ponudba 8a.si ne bi bila popolna brez enega najbolj znanih proizvajalcev plezalne obutve. Ponujamo vam plezalno obutev Five Ten tako za izkušenejše uporabnike, športnike kot tudi za tiste, ki šele vstopajo v skalo.

Poglejte tudi ženske in moške plezalne čevlje drugih proizvajalcev.