top

Plezalni pasovi Black Diamond

Sedeži Black Diamond zagotavljajo varnost in udobje pri sprejemanju novih plezalnih izzivov. Modeli, ki so idealno prilagojeni potrebam, bodo popolni skozi vse leto.
View as Grid List

27 Izdelki

 1. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Airnet Harness - black/white

  Seznam želja

 2. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Couloir - ultra blue/black

  Seznam želja

 3. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Technician - blue note

  Seznam želja

 4. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Technician - storm blue

  Seznam želja

 5. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Zone - octane

  Seznam želja

 6. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Zone - sulphur

  Seznam želja

 7. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Solution - pewter

  Seznam želja

 8. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Solution - granite

  Seznam želja

 9. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Solution - astral blue

  Seznam želja

 10. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Solution Babsi - cherrywood

  Seznam želja

 11. -20%
  Plezalni pas Black Diamond Momentum 4S - anthracite

  Seznam želja

 12. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Momentum - kingfisher

  Seznam želja

 13. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Momentum - anthracite

  Seznam želja

 14. -15%
  Plezalni pas Black Diamond Solution Guide - alloy

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

27 Izdelki

Počisti

Postroji Black Diamond - nepogrešljiv del opreme

Kozicija ameriške blagovne znamke vključuje skoraj vse elemente, ki jih potrebuje vsak plezalec. Vrvi Black Diamond, hitri oprimki, Plezalne čelade BD in še veliko več. Seznam pa bi bil nepopoln brez plezalnih pasov Black Diamond. Izjemno širok nabor raznolikih modelov vam bo omogočil, da izberete tistega, ki najbolje ustreza potrebam vaše dejavnosti - športno plezanje v skali, gorsko plezanje, plezanje na velikih stenah, ledno plezanje ali celo skialpinizem. Odlično izdelani modeli ponujajo visoko udobje in odlične zmogljivostne lastnosti. Opreme BD ne cenijo le najbolj izkušeni uporabniki, temveč tudi plezalni navdušenci začetniki. Posebej zanje so bili pripravljeni posebni kompleti, ki vključujejo postroj, napravo za varovanje z osebnim karabinom, magnezij in vrečko zanj. To so obvezni deli opreme vsakega plezalca, ki vam bodo omogočili, da pustolovščino s to čudovito dejavnostjo začnete z opremo najvišje kakovosti.

Različni plezalni pasovi Black Diamond

Odvisno od vrste plezanja, ki vam je ljubša, so oblikovalci blagovne znamke Black Diamond pripravili široko paleto možnosti, ki bodo najbolje zadovoljile vaše potrebe. Najlažji modeli so namenjeni športnemu plezanju. Odlični so za krajše smeri. So priljubljena izbira za poletne izlete v skale, treninge na plošči, pa tudi za tekmovanja. Odlikujejo jih izjemno lahki materiali, za dodatno zmanjšanje teže pa ni zaponk, ki bi prilagajale obseg stegenskih zank. Ustrezno profiliranje pasu zagotavlja idealno prileganje in udobje. Najbolj vsestranski modeli so postroji Black Diamond z nastavljivimi zankami za noge, pogosto pa imajo tudi dve zaponki v pasu. Z njima boste pri uporabi postroja tako poleti kot pozimi lahko odlično centrirali priključek. V prvem primeru skoraj brez oblačil, v drugem pa v jakni in jopici. Zaradi možnosti popolne prilagoditve postroja se ta odlično prilega ne glede na letni čas. Blagovna znamka BD ponuja tudi postroje za večstopenjske poti. Zanj so značilni bistveno debelejši trakovi, napolnjeni s peno. Zaradi tega zagotavlja odlično udobje tudi po daljšem času v postroju. Poleg tega ga odlikujejo številne zanke za opremo, ki vam lahko pomagajo organizirati večje količine opreme, ki jo vzamete na dolge izlete. Popolno nasprotje tega modela so ultralahki plezalni pasovi Black Diamond, zasnovani z mislijo na ski alpinizem. Ko so zloženi, jih zlahka spravite v žep. Izdelani so iz izjemno lahkih materialov, ki so kljub minimalistični konstrukciji vzdržljivi in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. To je odlična rešitev, še posebej, če pas uporabljate le na nekaterih delih poti.

Black Diamond - plezalne pasove lahko kupite v trgovini 8a.si

Ne glede na to, ali izberete najnovejši vrhunski model postroja BD ali enega od klasičnih modelov, ste lahko prepričani, da boste dobili najvišjo kakovost izdelave. Vsi šivi so natančno obdelani. Oblazinjene zanke za opremo zagotavljajo enostaven dostop do zadrg in prijateljev v vsakem trenutku. Posebej zasnovane zaponke omogočajo hitro in zanesljivo nastavitev obsega, tako da se lahko postroj popolnoma prilagodi vašemu telesu. Pasovi Black Diamond so izdelani tudi v ženskih različicah, ki so posebej prilagojene ženskemu telesu. Zaradi tega zagotavljajo še večje udobje pri uporabi.