top

Scrubba

Scrubba so inovativne pralne vrečke, ki so revolucionirale način nege oblačil med dolgimi potovanji. Vodotesna vrečka Scrubba s posebnim strgalnikom v notranjosti vam omogoča, da v nekaj minutah dosežete učinek, ki ga zagotavlja pralni stroj. Vse to bistveno hitreje in z manjšo porabo vode.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -9%
  Nepremočljiva vreča Scrubba Washbag Mini
  Nepremočljiva vreča Scrubba Washbag Mini
  vključno z DDV 37,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 37,49 € (+2%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 41,99 € (-9%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Vreče Scrubba - pranje perila kjerkoli

Izhodišče za blagovno znamko Scrubba Kilimandžaro. Njen ustanovitelj Ash Newland je leta 2010 za štiri mesece prekinil delo na avstralskih sodiščih in se odločil osvojiti najvišji vrh Afrike. Vendar so med pripravami na odpravo naleteli na eno nerešeno težavo. S seboj so lahko v prtljagi vzeli le zelo omejeno količino oblačil. To je pomenilo, da so morali že med odpravo vsakih nekaj dni prati perilo na kraju samem. Takoj mi je na misel prišlo tradicionalno naribano perilo. Še pred potovanjem so nastali prvi prototipi Scrubba Vendar za testiranje v Avstraliji ni bilo časa, zato sta prvo pranje opravila že v Tanzaniji, v majhnem mestu Moshi. Čeprav so se rezultati izkazali za zelo obetavne, je bil izdelek še vedno zelo daleč od različice, ki bi lahko ugledala luč sveta na zunanjem trgu.

Počeloma naj bi se Scrubba vrečke za perilo pojavile kot licenčni izdelek. Leta 2011 pa se je namen popolnoma spremenil, ko se je Ash Newland odločil pustiti službo v odvetniški pisarni in se osredotočiti na uvajanje izdelkov Scrubba na trg. Leta 2012 so vrečke za perilo debitirale na platformi za množično financiranje in zelo hitro zbrale sredstva, potrebna za projekt. Iskreno povedano, povpraševanje po njih je znatno preseglo napovedi. Uspeh je bil kupljen s trdim delom in stresom, ko je bilo treba upravljati proizvodnjo in odpremo tako velikega števila naročil. Vendar je imelo tako veliko zanimanje za izdelke Scrubba tudi pozitiven učinek in je omogočilo hitro širitev distribucijske mreže po vsem svetu. Vrečke za perilo, ki so bile prvotno zasnovane za navdušence nad pohodništvom, zdaj postajajo zelo priljubljene pri številnih drugih ljudeh. Kamor koli se odpravljate in ne morete vzeti s seboj več stvari, bo vreča za perilo Scrubba odlično opravila svoje delo. Na kampiranju, kolesarjenju in vožnji s kajakom, na poslovnih potovanjih - kamor koli greste, boste perilo prali pod svojimi pogoji.

Kako delujejo vrečke za perilo Scrubba?

Vrečka za perilo je najlažji način za pranje stvari kjer koli - na počitnicah, med pohodništvom ali celo doma! S to rešitvijo v nekaj minutah dosežete rezultat, ki je podoben rezultatu pralnega stroja, hkrati pa prihranite vodo in energijo. Uporaba vrečke za perilo Scrubba je zelo preprosta. Najprej moramo vanjo naliti vodo in vanjo položiti oblačila. Nato dodamo tekoči detergent in vse skupaj zapremo. Tretjič, odvečni zrak iz notranjosti izpustimo s posebnim ventilom. Četrtič, oblačila drgnemo ob notranje stene približno pol do tri minute. Zadnji korak je, da oblačilo vzamete ven, ga sperete in obesite, da se posuši. To je zelo preprosta, priročna in izjemno hitra rešitev.

Kaj dejansko omogoča delovanje vrečk za perilo? Skrivnost je v notranjih jezičkih Scrubba, ki spominjajo na običajen strgalnik za perilo. Z njimi lahko oblačila učinkovito operete le v nekaj minutah. Hkrati je vse skupaj zaprto v nepremočljivo vrečko, tako da se nič na zunanji strani ne umaže ali poplavi. Poseben ventil za izpust zraka iz vrečke zagotavlja visoko učinkovitost pranja.

Vreče za perilo Scrubba v trgovini 8a.si

Dobro se zavedamo, kako okorno je pranje perila na potovanjih, zato izdelki te blagovne znamke ne smejo manjkati v naši ponudbi. Vrečke Scrubba v različnih velikostih so odličen dodatek k opremi pohodnikov, tabornikov, ki prenočujejo v divjini, in ljubiteljev karavaninga, ki je vedno bolj priljubljen. Priročen način pranja pohodniških oblačil kjer koli je neprecenljiva prednost na večdnevnih potovanjih. Znamka Scrubba ponuja tudi dodatne dodatke za svoje torbe, kot so pasovi za lažje prenašanje ali mini obešalniki in vrvi za lažje sušenje perila v terenskih razmerah.