top

Sevylor

Sevylor je blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo napihljivih kajakov, pontonov, vesel in napihljivih dodatkov za vodne športe in prosti čas. Njene izdelke odlikujeta zanesljivost in prefinjen dizajn.
View as Grid List

2 Izdelki

 1. -15%
  Napihljiv kajak Sevylor Tahiti Plus - blue/red
  Napihljiv kajak Sevylor Tahiti Plus - blue/red
  vključno z DDV 285,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 235,99 € (+22%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 339,99 € (-15%)

  Seznam želja

 2. -10%
  Napihljiv kajak Sevylor Hudson - black/blue
  Napihljiv kajak Sevylor Hudson - black/blue
  vključno z DDV 591,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 501,99 € (+18%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 659,99 € (-10%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

2 Izdelki

Počisti

Zgodovina blagovne znamke Sevylor

Blagovna znamka Sevylor je bila ustanovljena leta 1948 v Franciji pod imenom Sevy. Od samega začetka je bila specializirana za proizvodnjo napihljivih izdelkov iz PVC. V Franciji je postala prepoznavna z napihljivo kopalno kadjo "Dou dou". Bila je veliko cenejša od lesenih ali kovinskih primerkov in lažja za prevoz ali čiščenje. Odlično se je ujemala s povojno stvarnostjo in hitro postala zelo priljubljena. Blagovna znamka Sevylor je kmalu postala prepoznavna tudi zunaj Francije. Zaradi vse večjih naročil se je bilo treba iz mesta Vitry preseliti v Buhl. Spremenilo se je tudi ime v zdaj znano Sevylor. Razširila se je tudi paleta izdelkov, ki jih je ponujala znamka. Vključevala je črpalke, pontone, kanuje, napihljive bazene in vodne igrače.

Leta 1959 je proizvajalec začel prodajati svoje izdelke v Združenih državah Amerike. Tri leta pozneje je razvil revolucionarni izdelek - napihljivo ležišče z vzglavnikom in okroglimi vdolbinami -, ki je osvojil srca lastnikov bazenov. Kmalu je bil ustanovljen povsem nov oddelek podjetja, ki je bil namenjen oblikovanju modelov samo za ameriški trg. Sevylor je začel kupovati tudi druge blagovne znamke, povezane z vodnimi športi, s čimer je znatno razširil svojo ponudbo. Leta 1981 se je blagovna znamka po prevzemu podjetja The Zodiac Gropu razdelila na dva dela - Sevylor International, ki je bil specializiran za oblikovanje opreme za bazene, in Sevylor®, ki je prevzel oblikovanje kajakov, igrač in pontonov.

Danes blagovna znamka ponuja izjemno široko paleto izdelkov, ki jih odlikujejo visoka kakovost izdelave in dostopne cene. So priljubljena izbira pri obiskovalcih plaž, ribičih in navdušencih na prostem. Vsi izdelki Sevylor imajo eno skupno lastnost - namenjeni so navdihovanju novih dejavnosti in prinašanju veselja.

Oglejte si izdelke blagovne znamke Sevylor v trgovini 8a.si

V naši ponudbi je širok izbor napihljivih kajakov blagovne znamke Sevylor. To so kompaktni modeli, ki jih lahko spravite v veliko torbo. Tako jih je enostavno prevažati v prtljažniku avtomobila in vzeti s seboj na vsako potovanje. Pri tem proizvajalcu so na voljo modeli za eno, dve in celo tri osebe. Med ponudbo izdelkov Sevylor boste našli tudi vso potrebno dodatno opremo, kot so vesla, črpalke in manjši dodatki. Ne glede na to, ali potrebujete napihljiv kajak za počitniški izlet na jezero ali ste ljubitelj kajakaškega turizma, boste v ponudbi blagovne znamke Sevylor zagotovo našli model, ki vas bo zadovoljil.