top

Squeezy

Squeezy so edinstveni energijski geli za športnike. Zaradi široke palete okusov in optimalno izbranih hranilnih vrednosti so odlični tako za treninge kot tekmovanja.
View as Grid List

1 Izdelki

  1. Energijski geli Squeezy Energy Fruit Gums 100 g

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Squeezy - čista energija za športnike

Blagovna znamka Squeezy je bila ustanovljena leta 1992. Od takrat se ponaša z najkakovostnejšimi izdelki, ki še nikoli niso pustili na cedilu športnikov, ki so jih potrebovali. Prav njeni energijski geli so podpirali zaporedne generacije športnikov in amaterjev, ki so bili pripravljeni premikati meje svoje vzdržljivosti. Že več kot 30 let podjetje Squeezy na podlagi znanja in izkušenj zagotavlja zdravo energijo na tekmovanjih in med treningi. Blagovna znamka se nenehno prilagaja spreminjajočim se zahtevam in novim športom. Pri tem ostaja eden vodilnih proizvajalcev energijskih gelov, ploščic in napitkov.

Energijski geli, ploščice in napitki

Bodimo iskreni, večina izdelkov športne prehrane vsebuje številne umetne dodatke, namenjene izboljšanju okusa ali videza prigrizka. Vendar pa mnoga podjetja zgrešijo bistvo. Hrana in napitki za športnike morajo biti predvsem lahko prebavljivi, ne smejo dražiti želodca in morajo zagotavljati določene hranilne vrednosti. Ljudje, ki ustvarjajo blagovno znamko Squeezy, to zelo dobro vedo, saj se sami veliko ukvarjajo s športom - tekom, kolesarjenjem, plavanjem. Zaradi tega se proizvajalec v svojih ploščicah in gelih izogiba vsem nepotrebnim in umetnim dodatkom, ki lahko med intenzivno vadbo povzročijo želodčne težave. Sestava energijskih ploščic in gelov je urejena tako, da telesu zagotavlja optimalno količino hranil in mikrohranil - nič več in nič manj.

Energijski geli Squeezy sproščajo energijo postopoma, tako da jo lahko telo med nenehno vadbo počasi sprejema. Natrij in kalij, katerih vsebnost ob potenju med telesno dejavnostjo zelo hitro pade, nikoli nista izpuščena iz sestave. Takšen dodatek v energijskih gelih olajša vzdrževanje njunih ustreznih ravni tudi med intenzivno vadbo. Pomembna informacija za mnoge bo, da ima večina izdelkov Squeezy v obliki tekočin in energijskih gelov vegansko sestavo.

Energijski geli Squeezy v trgovini 8a.si

Izdelki nemške blagovne znamke so na voljo v več različnih različicah. V trgovini 8a.si so med drugim na voljo zelo priljubljeni energijski geli Squeezy, pripravljeni posebej za športnike in ljudi, ki opravljajo visoko intenzivne telesne napore. Njihova preprosta sestava zagotavlja potrebne ogljikove hidrate, natrij in kalij - sestavine, ki so potrebne za dolgotrajno vzdrževanje telesnega napora. Zelo široka izbira okusov pomeni, da bo vsakdo našel gel, ki bo popolnoma ustrezal njegovemu okusu. Energijski geli so nepogrešljiv dodatek pri dolgotrajnem teku, kolesarjenju, triatlonskih tekmovanjih ali teku na smučeh. Blagovna znamka Squeezy ponuja tudi energijske in beljakovinske ploščice, ki so odličen dodatek k prehrani številnih športnikov in aktivnih ljudi. Ponudbo blagovne znamke Squeezy dopolnjujejo energijski napitki in posebni želeji.