top

Suunto

Suunto je priznani proizvajalec športnih in pohodniških ur. V naši ponudbi boste našli gorske ure z višinomerom, GPS navigacijo ali kompasom ter multisport ure z merilcem srčnega utripa. Preveri izdelke Suunto za športnike in ljubitelje aktivnosti na prostem.
View as Grid List

9 Izdelki

 1. -4%
  Kompas Suunto Tandem/360PC/360R G Clino
  Kompas Suunto Tandem/360PC/360R G Clino
  vključno z DDV 259,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 249,99 € (+5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 272,99 € (-4%)

  Seznam želja

 2. Kompas Suunto MC-2 G Mirror
  Kompas Suunto MC-2 G Mirror
  vključno z DDV 89,99 €

  Seznam želja

 3. Kompas Suunto A-30 NH Metric
  Kompas Suunto A-30 NH Metric
  vključno z DDV 29,99 €

  Seznam želja

 4. Kompas Suunto MB-6 Global
  Kompas Suunto MB-6 Global
  vključno z DDV 104,99 €

  Seznam želja

 5. Kompas Suunto A-10 NH
  Kompas Suunto A-10 NH
  vključno z DDV 19,99 €

  Seznam želja

 6. Kompas Suunto M-3 G
  Kompas Suunto M-3 G
  vključno z DDV 68,99 €

  Seznam želja

 7. -4%
  Kompas Suunto MB-6 NH
  Kompas Suunto MB-6 NH
  vključno z DDV 80,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 76,99 € (+6%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 84,99 € (-4%)

  Seznam želja

 8. -10%
  Kompas Suunto MCB NH Mirror
  Kompas Suunto MCB NH Mirror
  vključno z DDV 28,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 26,99 € (+6%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 31,99 € (-10%)

  Seznam želja

 9. -4%
  Kompas Suunto M-3 NH
  Kompas Suunto M-3 NH
  vključno z DDV 45,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 43,99 € (+5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 47,99 € (-4%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

9 Izdelki

Počisti

Izdelkiunto so funkcionalna oprema za športnike in pohodnike

Športne in pohodniške ure Suunto so zdaj že skoraj stalnica za vse navdušence na prostem. Ne glede na to, ali plezate v gorah ali tečete po poti, vam bo Suunto ura, ki je prilagojena vašim potrebam, zagotovila vse informacije, ki jih potrebujete. Pomagal vam bo krmariti po zahtevnem terenu, vas opozoril na nenadne vremenske spremembe ali spremljal vaš napredek pri treningu. Ure te blagovne znamke so razvrščene v več kolekcij/modelov, kot so Suunto 9, Suunto 7, 5, 3 ali Suunto Core Tako bo ljubitelj katere koli dejavnosti na prostem našel model, ki bo optimalno prilagojen njegovim potrebam. Med razpoložljivimi možnostmi so modeli, primerni za gorski tek, gorsko kolesarjenje, pohodništvo, plezanje, triatlon ali celo smučanje. Ne glede na sezono in razmere bodo izdelki Sunto vedno pripravljeni na naslednji izziv

Znamka je znana po visoki kakovosti izdelave svojih izdelkov in pozornosti do podrobnosti. Ure so izdelane iz najkakovostnejših materialov. Kombinirani so visokokakovostno nerjavno jeklo, plastika (različne vrste poliamida) in celo steklena vlakna. Odlično vgrajeni sestavni deli zagotavljajo visoko vzdržljivost celotne konstrukcije. Veliko modelov je tudi vodoodpornih. Specialne ure Suunto omogočajo vadbo v vodi, zato so priljubljena izbira za triatlonske navdušence. Športne ure so dobra izbira za zahtevne pustolovske navdušence, ki želijo ohraniti popoln nadzor v zahtevnih razmerah.

Multisportne ureunto

Davno so minili časi, ko so ure kazale le čas in datum. Seveda današnje pametne ure zagotavljajo te osnovne informacije, vendar so se njihove funkcije močno razširile. Športne ureunto lahko ponudijo veliko različnih možnosti, ki bodo zelo koristne za vse aktivne ljudi. Če živite intenzivno, je prava športna pametna ura Suunto prava izbira Posebej razvita je linija ur za trening, ki se bo odlično izkazala za tekače, triatlonce, kolesarje in ljubitelje številnih drugih športov Z več deset načrti vadbe, ki so na voljo za različne dejavnosti, ure Suunto ponujajo popoln urnik vadbe, ki bo ustrezal vsem.Suunto omogoča shranjevanje novih rezultatov in nastavljanje novih ciljev vadbe, zato je spremljanje napredka še lažje. Poleg tega lahko s pomočjo aplikacij svoj napredek preprosto delite v družabnih medijih. Nič ni bolj spodbudnega kot stik in stalna podpora športnih navdušencev, kot smo mi.

Z visoko odpornostjo proti vremenskim vplivom bodo ure Sunto za tek med vsako vadbo zagotavljale popoln nabor informacij. Ne glede na to, ali to počnete v dežju ali v poletni vročini, boste dobili niz natančnih podatkov. Posebni modeli omogočajo celo spremljanje srčnega utripa med plavanjem. Športne ureunto so tudi odličen način za nadzor hitrosti med tekmovanji, tako da lahko ohranjate pravo hitrost na celotni progi, ne glede na njeno dolžino. Nadzor srčnega utripa ali hitrosti pri treningu ali tekmovanju je ključnega pomena za zmago. Pomembno je, da so Suunto športne pametne ure odlične tudi za vsakodnevno nošenje. S spremljanjem števila korakov in porabljenih kalorij lahko popolnoma prilagodite intenzivnost večerne vadbe. Pri vsaki športni dejavnosti je ključnega pomena tudi ustrezen počitek. Tudi tu pridejo prav ure Suunto. Z aktivnim spremljanjem spanja boste lahko ocenili ne le dolžino spanja, temveč tudi njegovo kakovost, kar vam bo omogočilo učinkovit počitek.

Sunto pohodniške ure

Turistične ureunto so izbira vseh ljubiteljev gora. V teh modelih so barometer, višinomer in alarm za nevihto bistvene funkcije. Z njimi boste lahko ocenili višino, na kateri se nahajate, in si pomagali pri ocenjevanju spreminjajočih se vremenskih razmer. Ti modeli bodo odlično opravili svoje delo pri različnih dejavnostih. V alpinizmu boste z njimi hitreje opazili bližajočo se spremembo vremena. Pri smučanju na smučeh vam bodo dali natančen seštevek nadmorske višine, ki ste jo premagali čez dan. Omogočajo tudi prikaz hitrosti naraščanja višine, kar bo še posebej zanimivo za vse ljubitelje turnega smučanja. Ureunto so idealne tudi za gorski tek, saj zagotavljajo natančen nadzor tempa in srčnega utripa. Ure Suunto so odlične tudi za krajše pohode in daljše pohode, saj olajšajo navigacijo po terenu.

Sunto pohodniške ure imajo veliko funkcij. S pomočjo barometra bomo lahko vnaprej napovedali bližajočo se nevihto ali nenadno spremembo vremena. Tako boste lahko varneje krmarili po poteh ali se povzpeli na gorske vrhove. Suunto kompas bo uporaben na vsakem terenu. Omogočal bo osnovno orientacijo s pomočjo zemljevida v primeru, da nam osnovni kompas odpove. Pri načrtovanju naslednje poti ali poti je lahko čas vzhoda in zahoda sonca izredno pomemben, saj lahko določite, kako dolgo boste v gorah lahko hodili brez čelne svetilke. Temperatura zraka, ki jo zagotavljajo ure Suunto, vam lahko pomaga pri izbiri pravih oblačil in druge opreme za prihajajoče izzive. Za vse uporabnike bo navigacija GPS zelo uporabna. Z njim bomo lažje sledili vnaprej pripravljeni poti ali zabeležili prehojeno pot in tako sledili krajem, ki smo jih dosegli med odpravami ali treningi.

Zgodovina blagovne znamke Suunto

Suunto je finska blagovna znamka, ki jo je pred več kot 80 leti ustanovil Tuomas Vohlonen. Njegov prvi izdelek je bil inovativen kompas, napolnjen s tekočino, ki se je izdeloval množično. Nastal je zaradi ustanoviteljeve strasti do orientacijskega teka in dejavnosti na prostem na splošno. Kmalu se je blagovna znamka uveljavila tudi na pomorskem trgu, saj je ponujala zanesljive kompase za uporabo na ladjah in jahtah. Od takrat do danes je Suunto še naprej razvijal inovacije in postal eden vodilnih na trgu športnih ur ter potapljaških instrumentov in računalnikov, svoje izdelke pa vsak dan preizkuša v ekstremnih razmerah na terenu. Zanesljivost in izjemna funkcionalnost ur Suunto bosta poskrbeli za varnejše in prijetnejše dejavnosti na prostem ter vam omogočili raziskovanje novih terenov zunaj meja civilizacije in utečenih poti.

Nakup originalnih ur finske blagovne znamke na spletu na 8a.si

V naši spletni trgovini Suunto ponujamo široko paleto športnih in potovalnih ur tega proizvajalca. Vsak model ima drugačno konfiguracijo funkcij, zato mora vsaka aktivna oseba najti model, ki je optimalno prilagojen njenim potrebam. Ali trenirate gorski tek na zahtevnih progah? Ste ljubitelj gorskega kolesarjenja, smučanja ali plezanja? Ali pa preprosto trenirate za triatlon? Ne glede na vašo dejavnost bodo Suunto Sunto športne ure serij 9, 7, 5 in 3 zagotovo kos vaši nalogi in vam bodo zagotovile vse potrebne informacije. Odlični so tudi za vsakodnevne dejavnosti. Z lahko dostopnim koledarjem dnevnih sestankov in opravkov s pametno uro Suunto ne boste več zamudili pomembnega sestanka!