top

Taborniški in skupinski šotori

Skavtski šotori so bili razviti posebej za večje skupine. Njihova trdna konstrukcija in trpežni materiali so kot nalašč za tabore, usposabljanja in druga organizirana potovanja.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -21%
  Prevleka za nahrbtnik Tatonka Rain Flap XL - red
  Prevleka za nahrbtnik Tatonka Rain Flap XL - red
  vključno z DDV 21,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 24,49 € -10%
  Proizvajalčeva priporočena cena 27,99 € -21%

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Klasični skavtski šotori omogočajo udobno prenočevanje v naravi.

Največji modeli v naši paleti izdelkov so bili razviti z mislijo na več uporabnikov. Modeli v tej kategoriji so na voljo v številnih različnih velikostih in oblikah. Vsekakor največ prostora zagotavljajo klasične izvedbe z navpičnimi stenami. Omogočajo vam prosto gibanje po šotoru in nudijo potrebno udobje, tudi ko je šotor poln ljudi. Izjemno prepoznavni so tudi šotori teepee s skoraj okroglo osnovo in velikodušno višino. Ta vrsta zavetišča spominja na pionirske čase Divjega zahoda, vendar tudi danes ponuja visoko raven funkcionalnosti. Skavtski in skupinski šotori običajno temeljijo na zelo trdnem ogrodju, ki je potrebno za ustrezno pritrditev debelega platna, s katerim je pogosto pokrita celotna konstrukcija.

Nešteto možnosti

Veliki skavtski in skupinski šotori se uporabljajo za športne tabore, poletne tabore in številna druga potovanja z večjim številom ljudi na enem mestu. Ti šotori so pogosto del kampov in svojim gostom nudijo visoko raven udobja in prostora, neprimerljivo z drugimi modeli, tudi družinskimi šotori To je optimalna izbira, če se dlje časa zadržujete na enem mestu. Ti modeli so popoln dodatek k naši ponudbi šotorov. Vsi naši modeli se ponašajo z visoko kakovostjo izdelave in premišljeno zasnovo, ki omogoča enostavno postavljanje in zagotavlja odlično uporabnost.