top

Tendon

Tendon je češka blagovna znamka, ki sodi v portfolio priljubljenega podjetja Lanex. Proizvaja visokokakovostne vrvi, ki jih uporabljajo višinski delavci, speleologi in najbolj znani plezalci.
View as Grid List

11 Izdelki

 1. -16%
  Statična vrv Tendon Static 10,5 mm - khaki
  Statična vrv Tendon Static 10,5 mm - khaki
  vključno z DDV 2,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 2,99 € (-16%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 2,99 € (-16%)

  Seznam želja

 2. Statična vrv Tendon Secure 11 mm - yellow/blue

  Seznam želja

 3. Statična vrv Tendon Static 10,5 mm - blk

  Seznam želja

 4. Pomožna vrv Tendon Paracord 3,5 mm - khaki
  Pomožna vrv Tendon Paracord 3,5 mm - khaki
  vključno z DDV 0,99 €
  Dodatnih -10% s kodo CAMP10

  Seznam želja

 5. Statična vrv Tendon Speleo 11 mm - black/white

  Seznam želja

 6. Polstatična vrv Tendon Speleo 10 mm - white

  Seznam želja

 7. Zanka Tendon 23 mm - blue
  Zanka Tendon 23 mm - blue
  vključno z DDV 1,99 €

  Seznam želja

 8. Statična vrv Tendon Speleo 9 mm - white/orange

  Seznam želja

 9. Plezalna vrv Tendon Master 9,7 TeFIX 50m - turquoise

  Seznam želja

 10. Pomožna vrv Tendon Reep 8 mm - assorted

  Seznam želja

 11. -7%
  Pomožna vrv Tendon Reep 5 mm - assorted
  Pomožna vrv Tendon Reep 5 mm - assorted
  vključno z DDV 1,85 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1,99 € (-7%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1,99 € (-7%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

11 Izdelki

Počisti

Tendon - izdelki, ustvarjeni s strastjo za plezalce

Češka blagovna znamka je na poljskem trgu že dobro poznana. Je proizvajalec predvsem visokokakovostnih plezalnih vrvi in oprimkov, ki so nepogrešljiv del opreme vsakega plezalca. Na priljubljenost blagovne znamke Tendon so zagotovo močno vplivale vrednote, ki jim sledi pri ustvarjanju novih izdelkov. Proizvajalec spodbuja gorske dejavnosti in plezanje ne le kot šport, temveč tudi kot filozofijo in življenjski slog. To je tudi priložnost za spoznavanje lastnih sposobnosti in raziskovanje neukročenih sil narave. Pri svojem poslanstvu znamka nenehno išče nove in še boljše rešitve. Stalno izboljševanje zanesljivosti opreme, njene vzdržljivosti in robustnosti je stalna značilnost podjetja. Poleg tega blagovna znamka Tendon temelji na celovitem pristopu k oblikovanju in preskušanju novih rešitev. Njegovi strokovnjaki se ne zapirajo v laboratorije in vzdržljivostni testi niso edini odločilni dejavnik pri uvajanju novih modelov. Enako pomembna jim je ergonomija uporabe v resničnih razmerah - pri plezanju, delu na višini ali gorskem reševanju.

Znamko Tendon pri njenih dejavnostih vodi nekaj preprostih načel. Na prvo mesto postavlja varnost in udobje uporabnika. Brez teh dveh lastnosti ni mogoče ustvariti vrhunske plezalne opreme. Drugič, prisluhne glasu vseh ljubiteljev gora in s svojimi izdelki poskuša zadovoljiti vse njihove potrebe. Tretjič, Tendon se zanaša na notranji razvoj tehnologije in proizvodnih procesov, da bi dosegel najvišjo kakovost inovativnih izdelkov. Četrtič, blagovna znamka pripisuje velik pomen popolni storitvi za vsako stranko. Petič, proizvajalec se osredotoča na ekologijo. Vendar to ni le slogan, temveč dejanski ukrepi, katerih cilj je zmanjšati okoljski vpliv tako proizvodnega procesa kot tudi prevoza izdelkov do končnega uporabnika.

Polni obseg tetive v trgovini 8a.si - dinamične vrvi in repsznurs

Češki proizvajalec ponuja široko paleto modelov za različne dejavnosti. Zelo priljubljene so dinamične plezalne vrvi, ki se uporabljajo v visokogorju in v skalah. Prodaja se v različnih dolžinah - 30 m, 50 m, 60 m, 70 m - in so kot nalašč za široko paleto aplikacij, tako za privezovanje na ledeniku kot za alpinizem ali plezanje v skali. Široka paleta možnosti počasi izbere najprimernejšo kombinacijo parametrov za vsakega plezalca. Tendonske vrvi se razlikujejo po premeru, številu padcev, mejni sili udarca, dinamičnem raztezku in številnih drugih parametrih. Zato so na voljo različne vrste vrvi, ki so primernejše za začetnike v plezanju, in lahki modeli za profesionalce. Glede na potrebe sta na voljo različici brez impregnacije in s popolno impregnacijo. Zaradi impregnacije je vrv še bolje zaščitena pred hitrim namakanjem in bolj odporna na enostavno umazanijo. Idealen je za alpinizem in tudi za izlete v skale.

V ponudbi blagovne znamke Tendon seveda ne smejo manjkati oprimki - majhen, a zelo uporaben kos opreme za vsakega plezalca. V številnih različicah so na voljo za neskončno veliko možnosti uporabe in so kot nalašč za svojo podporno vlogo. So nujen dodatek k vaši plezalni opremi, saj vam omogočajo okrevanje v številnih nujnih primerih. Različni premeri in trdnosti bodo vsakemu plezalcu omogočili, da najde optimalni model, pa naj gre za športnega plezalca v skali, ljubitelja hekerstva ali speleologa.

Tendonske statične vrvi za delo na višini in jamarstvo

Ljudje, ki delajo na višini, iščejo zanesljive in vzdržljive vrvi, ki zagotavljajo visoko raven udobja in zdržijo delo za delom. Prav to so statične vrvi Tendon, na katere se lahko vedno zanesete. V naši trgovini so vrvi za alpinistično delo češkega proizvajalca na voljo v bobnih in določenih dolžinah, tako da lahko vsako podjetje najde pravo možnost za svoje potrebe. Zelo priljubljeni so modeli z ojačanim opletom, ki bolje prenaša temperature, ki nastanejo pri spuščanju po vrvi. Tendonske statične vrvi so zelo priljubljene tudi pri speleologih za raziskovanje jam. Ponudbo vrvi odlično dopolnjujejo torbe za vrvi in nahrbtniki, ki omogočajo priročen prevoz opreme in jo dobro ščitijo pred lažjimi poškodbami. V trgovini 8a.si boste s popolnim izborom izdelkov Tendon dobili vse, kar potrebujete za plezanje.