top

This-1

This-1 je proizvajalec visokokakovostne energijske hrane, ki vam omogoča hitro pridobivanje manjkajočih kalorij med ekstremnimi napori. Posebej pripravljene energijske ploščice in energijski geli so odlična dopolnitev prehrane med gorskimi odpravami, trekingi, globokomorskimi križarjenji, pa tudi med športnimi tekmovanji. Preverite odlične komplete izdelkov blagovne znamke This-1!
View as Grid List

5 Izdelki

na stran
View as Grid List

5 Izdelki

Počisti

Ta-1 izdelek - za koga?

Ob vsakem treningu se v telesu poveča potreba po energiji. Vsakodnevno ga zlahka dopolnimo z večjim obrokom. Kadar pa se znajdemo v ekstremnih razmerah, kjer priprava klasičnega obroka ne pride v poštev, je hitro dopolnjevanje kalorij ključnega pomena za dobro počutje in ohranjanje maksimalne zmogljivosti. Tega se dobro zavedajo strokovnjaki znamke This-1, ki pripravljajo hrano za takšne priložnosti. Energijske ploščice ali geli zagotavljajo najbolj zgoščeno možno energijo. Od klasičnih čokoladnih ploščic se razlikujejo po skrbno izbrani sestavi. Omejijo sladkorje v korist beljakovin in seveda ne pozabijo na bistvene minerale. Tako ne zagotavljajo le praznih kalorij, temveč tudi številne druge sestavine, ki so potrebne za pravilno delovanje telesa.

Izdelki blagovne znamke Ta-1 so razviti z mislijo na posebne dejavnosti. Energijske ploščice so odlična izbira za prigrizek na večdnevnih pohodih. Majhna velikost palic pomeni, da v nahrbtniku ne tehtajo preveč. Z veseljem jih uporabljajo tudi plezalci in alpinisti, ki še posebej skrbno tehtajo vsak gram dodatne opreme.

Ta-1 ploščice in geli imajo preverjene sestavine in dober okus

Vsaka palica je pravilno uravnotežena. Na voljo so energijske ploščice, ki zagotavljajo dodatno energijo neposredno med vadbo. Odlični so za tekaška tekmovanja, triatlone ali hitre teke na vrhove v gorah. Majhna teža palice pomeni znaten porast energije. Po drugi strani pa beljakovinske ploščice This-1, ki vsebujejo do 30 % beljakovin, po vadbi opravijo odlično delo. Telo med počitkom in okrevanjem oskrbujejo z ustreznimi hranilnimi vrednostmi. Sestava posameznih prigrizkov je izbrana ne le glede na hranilno vrednost, temveč tudi glede na okus. Blagovna znamka ponuja tudi beljakovinske kruhe, ki vsebujejo veliko vlaknin ter mikro- in makroelementov. Hkrati ne vsebujejo sladkorjev. Pomembno je, da so vse energijske in superenergijske ploščice This-1 izdelane brez uporabe konzervansov.

Zdrave energijske prigrizke lahko kupite na spletu na naslovu 8a.si

Nudimo široko paleto izdelkov blagovne znamke This-1, ki so odlični za vse aktivne ljudi. Dovolj je omeniti, da prigrizke te blagovne znamke med drugim uporablja alpinist Marcin." Tomaszewski, himalajec Ryszard Pawłowski ali pomorščak Szymon Kuczyński. Hrana, ki jo uporabljajo profesionalci, je primerna tudi za izlete in pohodniške odprave. Čeprav razmere morda niso tako ekstremne, bodo potrebe telesa po energiji in ustreznih prehranskih vrednostih zelo podobne. Ta-1 ploščice in geli so odlična alternativa klasičnim sladkarijam, ki poleg sladkorjev v velikih količinah zagotavljajo tudi beljakovine in druge hranilne vrednosti.