top

Trangia

Trangia je švedski proizvajalec pohodniške kuhinjske posode za navdušence na prostem. Blagovna znamka ponuja kuhalnike in gorilnike, lonce, kotličke in številne druge pripomočke, potrebne pri kampiranju v naravi.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -30%
  Pohodniška ponev Trangia Frypan 124T
  Pohodniška ponev Trangia Frypan 124T
  vključno z DDV 13,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 14,99 € -6%
  Proizvajalčeva priporočena cena 19,99 € -30%

  Seznam želja

 2. -29%
  Pokrovček Trangia Multi disc Mess tin
  Pokrovček Trangia Multi disc Mess tin
  vključno z DDV 7,79 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 7,49 € +5%
  Proizvajalčeva priporočena cena 10,99 € -29%

  Seznam želja

 3. -30%
  Čajnik Trangia Kettle 824 0.9 L
  Čajnik Trangia Kettle 824 0.9 L
  vključno z DDV 17,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 18,99 € -7%
  Proizvajalčeva priporočena cena 24,99 € -30%

  Seznam želja

 4. -21%
  Komplet loncev Trangia Tundra I
  Komplet loncev Trangia Tundra I
  vključno z DDV 44,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 50,99 € -11%
  Proizvajalčeva priporočena cena 56,99 € -21%

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Blagovna znamka Trangia

Švedski proizvajalec je na trgu že od leta 1925. Takrat je John E. Johnsson s svojim svakom ustanovil podjetje, ki je sprva izdelovalo navadne lonce. Vendar je Trangia kmalu postala eden vodilnih proizvajalcev potovalnih kuhalnikov na Švedskem. Vse to zaradi počitniške reforme, ki je bila uvedena leta 1938. Kmalu je vse več ljudi začelo svoj prosti čas preživljati zunaj mest in so potrebovali ustrezno opremo. Zaradi izumiteljske žilice je John E. Johnsson leta 1951 razvil in tržil prvi pohodniški kuhalnik Trangia. Komplet je bil sestavljen iz gorilnika, lonca in ščitnika proti vetru. Vse skupaj je poganjalo tekoče gorivo. S tem in poznejšimi pohodniškimi kuhalniki so odraščale generacije pohodnikov, skavtov in ljubiteljev narave. Čeprav je minilo že veliko let, so kuhalniki in pohodniški lonci Trangia še vedno zelo priljubljeni. To je predvsem posledica njihove visoke vzdržljivosti in zanesljivosti na terenu. Zahvaljujoč manjšim spremembam še naprej zagotavljajo vrhunski užitek pri kuhanju na prostem. Leta 2021 je tovarno Trangia v Trångsvikenu zapustilo več kot pol milijona loncev in kuhalnic. Blagovna znamka še naprej hitro raste, saj v svojih izdelkih združuje tradicijo in sodobnost.

Kuhinjska posoda Trangia na 8a.si

V naši ponudbi so na voljo različni modeli štedilnikov in kuhinjske posode švedske blagovne znamke. Zaradi visokokakovostnih materialov in z leti izpopolnjenih oblikovnih podrobnosti je njihova uporaba prijetna. Najbolj vsestranski so kompleti Trangia, ki vključujejo turistični kuhalnik, lonec in zavetrnico. Z njimi lahko pripravite obrok v skoraj vseh razmerah. Na voljo so tudi večji lonci, idealni za kampiranje. Ponudbo dopolnjujejo ponve za cvrtje in kuhalniki, ki dopolnjujejo komplet za vsakega navdušenca na prostem.