top

Tubbs

Tubbs je znan ameriški proizvajalec snežnih kopačk. Njeni izdelki vrhunske kakovosti se dobro obnesejo tudi v globokem snegu. Blagovna znamka Tubbs ponuja osnovne turne snežne čevlje in naprednejše modele, ki se dobro obnesejo na gorskem terenu.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -24%
  Krplje Tubbs Flex ALP - white
  Krplje Tubbs Flex ALP - white
  vključno z DDV 221,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 201,59 € (+11%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 294,99 € (-24%)

  Seznam želja

 2. -26%
  Krplje Tubbs Flex TRK - khaki
  Krplje Tubbs Flex TRK - khaki
  vključno z DDV 182,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 159,99 € (+15%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 249,99 € (-26%)

  Seznam želja

 3. -24%
  Krplje Tubbs Flex ALP - lime green
  Krplje Tubbs Flex ALP - lime green
  vključno z DDV 221,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 201,59 € (+11%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 294,99 € (-24%)

  Seznam želja

 4. -23%
  Krplje Tubbs Flex TRK - khaki/khaki
  Krplje Tubbs Flex TRK - khaki/khaki
  vključno z DDV 162,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 147,99 € (+11%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 211,99 € (-23%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Tubbs - izkušnje in inovacije

Znamka Tubbs je bila ustanovljena že leta 1906 v Norveški v zvezni državi Maine. V tistem času je bil eden od pionirjev med proizvajalci snežnih čevljev. Prvi modeli so bili izdelani iz visokokakovostnega jesenovega lesa. Bili so nepogrešljivi v ostrih zimah, ko je vse ceste in poti prekrivala debela plast snega. Z leti se je konstrukcija snežnih čevljev Tubbs precej razvila. Danes sta najbolj priljubljeni dve vrsti. Klasične snežne čevlje temeljijo na aluminijastem okvirju, na katerem je napeta zelo močna tkanina. Najnovejši modeli so v celoti izdelani iz kompozitnih materialov. Njihova značilnost je manjša teža, vendar še vedno ohranjajo zelo visoko trdnost. Sodobni Tubbsovi snežni čevlji so opremljeni tudi s številnimi uporabniku prijaznimi funkcijami. Modeli, namenjeni za nekoliko zahtevnejše terene, so opremljeni z raki, ki preprečujejo zdrs na ledu. Zaradi vedno bolj učinkovitih in intuitivnih mehanizmov za zapenjanje čevljev je mogoče snežne čevlje v trenutku obuti in sneti.

Značilka Tubbs je bila leta 1998 med prvimi proizvajalci snežnih čevljev, ki so opazili, da se morajo modeli za ženske nekoliko razlikovati od tistih, namenjenih moškim. Razlike v moči mišic nog, povprečni teži, dolžini koraka in nekaterih drugih analiziranih dejavnikih so pripeljale Tubbs do uvedbe prvih snežnih čevljev, namenjenih ženskam To je pripomoglo k boljšemu prileganju, kar se je neposredno odrazilo v udobju. Danes ima znamka sedež v zvezni državi Washington, v Seattlu, v senci vedno zasnežene gore Rainier. Tu se razvijajo nadaljnje zamisli za še lažje, udobnejše in bolj prilagojene loparje.

Tubbsove krplje lahko kupite pri 8a.si

V naši trgovini vam ponujamo široko izbiro snežnih čevljev ameriške blagovne znamke. Za sodobne modele je značilna majhna teža in visoka vzdržljivost. Tubbsove snežne čevlje se prilegajo večini zimskih pohodniških ali treking čevljev, kar zagotavlja veliko vsestranskost. Ko gozdne poti in steze prekrije debela plast snega, so krplje edina možnost za udobno hojo. V kombinaciji z ustreznimi pohodnimi palicami so Tubbsove krplje popolna aktivnost za vso družino. Pomembno je, da ponudba tega proizvajalca vključuje osnovne snežne čevlje, idealne za prve sprehode po zasneženem gozdu, in napredne modele za izkušene zimske pohodnike, ki se podajo na gorske poti.