top

Wacaco

Wacaco so predvsem inovativni prenosni kavni avtomati, s katerimi si lahko pripravite okusno kavo kjerkoli na svetu. Zaradi kompaktnih dimenzij in nizke teže jih lahko vzamete s seboj na počitnice ali izlet v naravo.
View as Grid List

14 Izdelki

 1. Torbica za shranjevanje Wacaco Minipresso Case

  Seznam želja

 2. Torba Wacaco Minipresso NS2 Case
  Torba Wacaco Minipresso NS2 Case
  vključno z DDV 34,99 €

  Seznam želja

 3. Prenosni kavomat Wacaco Minipresso NS2
  Prenosni kavomat Wacaco Minipresso NS2
  vključno z DDV 64,99 €

  Seznam želja

 4. Prenosni kavomat Wacaco Nanopresso + adapter - grey

  Seznam želja

 5. Prenosni kavomat Wacaco Picopresso
  Prenosni kavomat Wacaco Picopresso
  vključno z DDV 149,99 €

  Seznam želja

 6. Prenosni kavomat Wacaco Cuppamoka
  Prenosni kavomat Wacaco Cuppamoka
  vključno z DDV 39,99 €

  Seznam želja

 7. Prenosni kavomat Wacaco Pipamoka
  Prenosni kavomat Wacaco Pipamoka
  vključno z DDV 54,99 €

  Seznam želja

 8. Prenosni kavomat Wacaco Minipresso GR
  Prenosni kavomat Wacaco Minipresso GR
  vključno z DDV 59,99 €

  Seznam želja

 9. Komplet za sisteme vponk Wacaco Nanopresso Barista Kit

  Seznam želja

 10. Torbica za shranjevanje Wacaco Nanopresso M-Case

  Seznam želja

 11. Torbica za shranjevanje Wacaco Nanopresso S-Case

  Seznam želja

 12. Prenosni kavomat Wacaco Nanopresso - grey

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

14 Izdelki

Počisti

Wacaco - za ljubitelje globokih L

Če ste poznavalec kave in hkrati obožujete potovanja, izlete na prostem ali v gore, potem vas bodo dodatki blagovne znamke Wacaco zagotovo razveselili. Vključujejo vse, kar potrebujete za uživanje v okusnem espressu kjer koli na svetu. Zaradi minimalnih dimenzij in majhne teže ponujenih modelov jih lahko vzamete s seboj dobesedno kamor koli. Naj bo v vašem kovčku za počitniško potovanje ali v pohodniškem nahrbtniku za daljši treking. Če je najboljša kava tista, ki vas zjutraj zbudi, se splača zanjo v prtljagi pripraviti nekaj prostora. Wacacovi edinstveni modeli aparatov za kavo in drugi dodatki za kuhanje so vrhunsko izdelani izdelki. Združujejo odlično konstrukcijo in sodoben dizajn, zato so primerni tako za na prostem kot za vsakdanjo uporabo.

Zgodovina blagovne znamke

Tako kot pri vseh inovativnih blagovnih znamkah se je tudi pri podjetju Wacaco vse začelo z odlično idejo. Leta 2012 je Hugo Cailleton na poslovnem potovanju v svojem hotelu naročil espresso, katerega okus je bil zelo slab. Zato je začel razmišljati, kako bi omogočil pripravo popolne kave v vseh pogojih. Ker je imel bogate izkušnje z načrtovanjem običajnih kavnih aparatov, je hitro preveril možnosti, ki so na voljo na trgu, in ugotovil, da obstaja velika vrzel. Ponujene rešitve ga niso zadovoljile. Aparati so bili pretežki za upravljanje, niso zagotavljali prave temperature za kavo ali pa je bil okus daleč od idealnega. Naslednje leto je zato posvetil oblikovanju in preizkušanju različnih prenosnih aparatov za kavo, ki jih je izdelal sam. Hugo sam in njegova skupina prijateljev sta izdelala in preizkusila deset različnih prototipov. Ko je leta 2013 našel optimalno rešitev - Minipresso -, se je rodila blagovna znamka Wacaco. Ta model, ki je izjemno kompakten in izdelan iz močnih materialov, je danes osnova ponudbe podjetja.

Nakup izdelkov blagovne znamke Wacaco na spletu na 8a.si

Nudimo vam širok izbor izdelkov Wacaco. Poleg naših najbolj priljubljenih prenosnih aparatov za kavo, Minipresso in Nanopresso, boste našli tudi termalne vrčke za kavo, mini termoske in številne druge dodatke, ki jih potrebujejo vsi ljubitelji dobre kave. Zaradi visokokakovostnih materialov in sodobnega dizajna so odlična izbira tako za izlete v naravi kot za delo, ko nimamo dostopa do dobrega kavnega avtomata. Preverite, kakšen je okus pravega espressa!