top

Plezalni pas Ocun Thor Access 2Q - green

vključno z DDV 349,99 €

Dostava v 2-4 delovnih dneh

Only %1 left
Stroški dostave od 0,00 € Podrobnosti
ID izdelka: 8591804660863-1

Pošljite vprašanje
Pošlji vprašanje o izdelku
Spletna stran je zaščitena s sistemom reCAPTCHA in Googlovim pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe storitev.
Stroški dostave
Stosujemy ENOTNE CENE DOSTAVE – teža in mere paketa ne vplivajo na ceno dostave!
Pošta Slovenije
Skupna cena naročenih izdelkov Strošek dostave
Predplačilo Plačilo po povzetju
0 - 24,99 € 5 € 6 €
>25 € 0 €! 0 €!

Industrijski postroj Ocun Thor Access 2Q bo kot nalašč za vse višinske delavce, ki jim je pri opravljanju dodeljenih nalog najpomembnejša varnost in udobje. Visoka kakovost izdelave in uporaba preizkušenih rešitev bosta zagotovo zadovoljili najzahtevnejše uporabnike, možnost konfiguriranja po želji pa bo zelo koristna za izvajalce najrazličnejših nalog.

Zahvaljujoč prenosu pene WeBee, ki izvira iz športnih pasov, ta pas zagotavlja izjemno visoko raven udobja. Zaradi svoje konstrukcije pena odlično odvaja vlago in omogoča odlično uravnavanje temperature, kar boste še posebej cenili pri delu v najbolj vročem delu leta.

Thor Access 2Q je opremljen z zaponkami, ki omogočajo hitro in varno odpiranje in zapiranje z enim samim gibom. Ta fantastična rešitev omogoča veliko hitrejše in lažje nameščanje pasov ter je neprimerljivo udobnejša v primerjavi s klasičnimi zaponkami. Varnostni pas ima tudi vgrajeno vpenjalno napravo v višini prsnega koša, ki vas podpira pri delu z vrvjo. Napravo priporoča združenje IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).

Industrijski ščitnik za dostop z vrvjo Ocun Thor Access 2Q ima peno WeBee 3D, ki jo poznate iz plezalnih modelov. Ta material, ki je viden na prvi pogled in je uporabljen v kolčnem pasu in stegenskih zankah postroja Ocun Thor, je posebej izdelana pena EVA. Veliko število perforacij omogoča učinkovito izmenjavo zraka, ki je hitrejša kot pri običajnih konstrukcijah s tkanino. Pri modelu Thor so stegenske zanke široke in udobne, kar zagotavlja veliko večjo raven udobja pri navezovanju ali visenju na vrvi. Tako se tudi med daljšim bivanjem v steni ohranja visoka raven udobja. Zaradi uporabe pene WeBee se znatno zmanjša tudi teža postroja, hkrati pa ohranja zelo visoko trdnost. Poleg tega ga je v celotni življenjski dobi enostavno vzdrževati čistega.

Ta model ima sodobno zasnovo 4 v 1, kar pomeni, da lahko postroj poljubno konfigurirate in da lahko obrabljene elemente preprosto zamenjate z novimi. Ta edinstvena rešitev omogoča hitro prilagajanje postroja ne le lastnim željam, temveč tudi posebnim aplikacijam. Koncept modularnega sistema vsekakor ni naključna rešitev in bo omogočil znatno podaljšanje življenjske dobe tega modela. Vsak od štirih modulov ima svojo registrsko nalepko in je označen z edinstveno serijsko številko, in sicer: pas za boke, prsni pas, pas za pas in ramenski pasovi.

Ocun Thor Access 2Q postroj - ključne lastnosti:

 • Model, ki vam bo pri delu na višini zagotovil največjo raven udobja;
 • Inovativna modularna zasnova;
 • Možnost preproste in hitre zamenjave obrabljenih sestavnih delov;
 • Inovativna pena WeBee 3D za odlično prezračevanje in pravilno porazdelitev obremenitve;
 • Udobne in široke stegenske zanke;
 • Zaponke za hitro sprostitev stegenske zanke;
 • Naprava za vpenjanje je nameščena v višini prsnega koša;
 • Prosto nastavljiv;
 • Vsak od štirih modulov ima svojo registrsko nalepko in je označen z edinstveno serijsko številko;
 • 4 plezalci, ki bodo nosili potrebno orodje;
 • Izdelek je certificiran: CE, EN 813, EN 358, EN 361;
 • Simbol izdelka: 3616;

Tehnična specifikacija
Originalni simbol izdelka 3616
Barva zelena
Spol Unisex
No-code Ne
Outlet Ne
CE V
EN 813, 358, 361
Teža M/L: ~ 1870 g, L/XL: ~ 1930 g
Zaponke hlačnic V
Zaponke pasa V
Premični pas ---
Velikost M/L, L/XL
Prsni del plezalnega pasu 4
Vrsta Przemysłowa
Držalo za opremo V
UIAA ---
Podložene hlačnice V
Podložen pas V
Action2 OUTDOOR10
Dejavnost Delo na višini
Nega in vzdrževanje
Primernost za uporabo – izdelki Ocun
Za plezalne izdelke češke blagovne znamke Ocun je značilna maksimalna 7-letna življenjska doba, ki se šteje od trenutka prodaje končnemu potrošniku (pri rekreativni uporabi enkrat mesečno). Njihova celotna življenjska doba je sicer daljša in znaša do 10 let. Življenjska doba je sestavljena iz časa uporabe in časa skladiščenja pred prodajo, šteto od datuma proizvodnje, navedenega na oznaki izdelka. Pri tem pa ne smemo pozabiti, da je treba izdelek redno pregledovati in ustrezno popraviti, če želimo doseči najdaljšo življenjsko dobo. Roki uporabnosti izdelkov so določeni na podlagi evropskih standardov in predpisov, sama blagovna znamka Ocun pa deluje pod nadzorom certifikacijskega organa, ki potrjuje opravljene ustrezne nadzore.

Ocun Thor Access 2Q - customer reviews

0.0