top

Gilmonte

Gilmonte je slovaški proizvajalec visokokakovostnih plezalnih in pomožnih vrvi. Njegove izdelke odlikujejo visoka vzdržljivost in odlični parametri. Preverite vrvi za plezanje, za delo na višini in pomožne vrvi.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Glimonte - vrvi, na katere se lahko zanesete

Varnost pri plezanju je kombinacija dveh dejavnikov - izkušenj in ustrezne opreme. Vrvi imajo nedvomno izjemno pomembno vlogo v plezalni opremi. So ključni del sistema varovanja. Ne glede na to, ali plezate v gorah, skalah ali se poklicno ukvarjate z delom na višini, so dobre plezalne in delovne vrvi bistvenega pomena. Gilmonte spada v skupino proizvajalcev, ki zagotavljajo najvišjo kakovost izdelave. Slovaški proizvajalec s sodobnim proizvodnim procesom ponuja dinamične in statične vrvi ter repšnite, ki jih odlikuje zelo visoka zanesljivost. Izdelki vključujejo tudi druge dodatke, kot so trakovi ali vreče za vrvi, ki olajšajo prevoz vrvi.

Znamka Gilmonte je na trgu od leta 2006, vendar zgodovina podjetja sega v leto 1990, ko je bilo ustanovljeno. Od leta 1996 se je začela proizvodnja slovaških vrvi in repsznurses. Leta 2004 je bila predstavljena nova generacija vrvi. Popolnoma spremenjen proizvodni proces omogoča izdelavo vrhunskih vrvi. Leta 2010 blagovna znamka vstopi na svetovni trg, njeni izdelki pa hitro pridobijo na priljubljenosti tudi zunaj meja Slovaške. Blagovna znamka v svoje izdelke nenehno uvaja tehnološke inovacije. Ena od teh je bila uporaba okolju prijaznejše metode impregnacije, ki je omogočila izločitev spojin PFC.

Široka ponudba vrvi Gilmonte

Slovaški proizvajalec ima na voljo vrsto plezalnih vrvi za začetnike in izkušene plezalne navdušence. Med modeli, ki so na voljo, so vrvi za vse pogoje. Izjemno trpežne vrvi Gilmonte za uporabo na ploščadi, zanesljivi modeli za skale ali impregnirane plezalne vrvi za gore, ki bodo tudi v slabem vremenu ali pozimi ohranile optimalne pogoje. Različni premeri in teže vrvi vam omogočajo, da izberete pravi model za vsako odpravo. Velik del ponudbe sestavljajo statične vrvi za uporabo pri delu na višini ali v jamah. Ti modeli z visoko trdnostjo so idealni za intenzivno uporabo. Ponudbo vrvi dopolnjujejo trakovi in funkcionalni navijalci, ki so primerni za različne sekundarne aplikacije.