top

Goal Zero

Goal Zero je eden vodilnih proizvajalcev prenosnih solarnih panelov, powerbankov, baterij, polnilnikov in svetilk. Izdelki Goal Zero so nepogrešljivi med daljšimi odpravami in osvajanjem gorskih vrhov.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Ničelni cilj pomeni dostop do električne energije v vsakem kotičku Zemlje

Danes je elektronika prisotna na vseh področjih našega življenja. Ne glede na to, ali smo v službi ali pa imamo le nekaj prostega časa, smo ves čas odvisni od številnih naprav, ki so polne energije. Računalniki, fotoaparati, navigatorji GPS ali celo naglavne svetilke s polnilnimi baterijami - vsi potrebujejo ustrezno napajanje. Toda kako zagotoviti, da imamo moč, ko smo na prostem in se lotimo naslednjega športnega izziva daleč od civilizacije? Goal Zero je pripravil preprosto rešitev in si zadal nalogo zagotoviti dostop do elektrike, kjer koli smo. Kompaktni sončni kolektorji in prostorni napajalniki nam bodo omogočili napajanje vseh elektronskih pripomočkov med počitnicami, visokogorskimi odpravami ali večtedenskimi pohodi.

Začetki znamke Goal Zero segajo v leto 2007, ko je bil njen ustanovitelj Robert Workman v Demokratični republiki Kongo. Sodeloval je v dobrodelni akciji TIFIE Humanitarian, katere cilj je bil ustvariti nova delovna mesta in podjetja ter pomagati domačinom, da postanejo finančno neodvisni. Ena od velikih težav, s katerimi se je srečal, je bila nezadostna razpoložljivost zanesljivega vira električne energije in svetlobe, kar se zdi v visoko industrializiranih državah samoumevno. Odločil se je, da bo to težavo učinkovito rešil. Tako je že leta 2008 nastal prvi izdelek te blagovne znamke, GoBe. Robert Workman se je kmalu prepričal, da tudi Američani potrebujejo zanesljiv vir svetlobe in elektrike. Leta 2009 se Goal Zero tako ne uveljavlja le kot blagovna znamka, temveč tudi kot fizično podjetje, ki bo kmalu postalo eden vodilnih igralcev na trgu solarnih in baterijskih rešitev za uporabo na prostem.

Solarni paneli Gal Zero - z njimi boste dosegli konec sveta

Velik del ponudbe tega proizvajalca so sončne celice. So glavni vir energije med dolgimi pohodniškimi odpravami, gorskimi odpravami in tudi v oddaljenih predelih sveta. Izdelani modeli se močno razlikujejo po velikosti in zmogljivostih. Od kompaktnih, ki so odlični za potovanja z nahrbtnikom, do večjih, sestavljenih iz več segmentov. Z njimi lahko napajate zahtevnejšo elektronsko opremo. Solarni paneli Goal Zero se ponašajo z visoko kakovostjo izdelave in odličnimi zmogljivostmi, ki jih cenijo popotniki po vsem svetu. Uporabljajo jih udeleženci visokogorskih, znanstvenih in raziskovalnih odprav v neraziskane kotičke sveta. Z njimi lahko elektronsko opremo uporabljate tudi daleč stran od kakršne koli civilizacije.

Banke energije in baterije

Za krajša potovanja in izlete ter za vsakodnevno uporabo so idealne napajalne baterije različnih zmogljivosti in oblik. Od najmanjših, ki bodo polnili vaš pametni telefon med vsakodnevnimi opravili, do večjih, s katerimi boste lahko napolnili baterijo športnega fotoaparata ali GPS navigacije med nekajdnevnim izletom v gore. Največje napajalne baterije so vsestranske naprave, ki bodo napajale prenosni računalnik in služile tudi kot zaganjalnik avtomobila v sili. Vse baterije Goal Zero odlikujejo odlični tehnični parametri in prepoznaven dizajn. Zaradi intuitivnega upravljanja so priljubljena izbira za manj in bolj izkušene uporabnike.

Nabor odlično dopolnjujejo polnilniki Ni-MH in akumulatorji, ki se lahko uporabljajo v različni pohodniški opremi. Akumulatorske baterije AAA so kot nalašč za številne modele naglavnih svetilk in svetilk, s katerimi lahko zlahka osvetljujete temo. Solarni paneli, napajalniki Goal Zero, polnilne baterije - vsi ti izdelki zagotavljajo celovito rešitev, s katero vaši elektronski opremi nikoli ne bo zmanjkalo energije.

Žarnice in bakle Gal Zero

Velik del ponudbe sestavljajo pohodniške luči in svetilke. V njihovo zasnovo so pogosto vgrajeni mini napajalniki. Ti modeli bodo odlično osvetlili zložljivo mizo na kampu, okolico tabora med gorskimi pohodi ali notranjost šotora. Praktične zasnove s funkcionalno rešenim načinom obešanja svetilk zagotavljajo intuitivno uporabo. Svetilke in bakle Goal Zero bodo osvetlile temo v vsakem kotičku sveta in vam omogočile, da svoj čas izkoristite tudi po mraku. Sodobni modeli LED zagotavljajo zelo visoko svetilnost in dolg čas delovanja, zato so idealni za vse vrste pohodniških izletov.

Nakup izdelkov Goal Zero na spletu pri 8a.si

Znamka poleg oblikovanja in proizvodnje vrhunskih solarnih plošč in baterij organizira in aktivno sodeluje pri projektih za izboljšanje življenjskih razmer ljudi v revnejših predelih sveta. Dejavno podpira pobude za zmanjšanje revščine. Izdelki Goal Zero se pogosto pošiljajo tudi kot pomoč tistim, ki jih prizadenejo naravne nesreče, saj zagotavljajo elektriko in razsvetljavo v ekstremnih razmerah.