top

Iura

Iura predstavlja svojo ponudbo plezalnih pripomočkov in opreme, ki vam bo olajšala vsakodnevne treninge in poletnim plezanjem po naravnih stenah. Preverite kompaktne trening deske – trening letvice in praktične vrečke za plezalne čevlje.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. Trening deska Iura Warm Up Duo - blue
  Trening deska Iura Warm Up Duo - blue
  vključno z DDV 80,99 €

  Seznam želja

 2. -5%
  Plezalni oprimek Iura Warm Up Mini
  Plezalni oprimek Iura Warm Up Mini
  vključno z DDV 14,19 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 13,49 € (+6%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 14,99 € (-5%)

  Seznam želja

 3. Trening deska Iura Warm Up Single
  Trening deska Iura Warm Up Single
  vključno z DDV 32,99 €

  Seznam želja

 4. -17%
  Trening deska Iura Warm Up XL '21 - blue
  Trening deska Iura Warm Up XL '21 - blue
  vključno z DDV 41,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 40,49 € (+4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 50,99 € (-17%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Iura so zanesljivi pripomočki za plezalce

Znamka Iura si je zastavila cilj, da vsem plezalnim navdušencem ponudi praktične pripomočke za največje udobje med izleti v skale in vsakodnevnim treningom. Proizvajalec ima prefinjeno ponudbo, ki jo sestavlja majhno število modelov. To omogoča ohranjanje popolne ergonomije vsakega od njih in lažje zagotavljanje najvišje kakovosti izdelave.

Iura je postala priljubljena s svojim prvim izdelkom, torbo za plezalne čevlje. Na videz nepomemben dodatek k opremi vsakega plezalca se je izkazal za uspešnico. Tako lahko plezalne čevlje preprosto vzamete s seboj, ne glede na dolžino vzpona po steni. Odlična je tudi za prenašanje plezalnih čevljev v torbi ali nahrbtniku. Vrečko lahko uporabljate tudi kot začetno podlogo, da si ne umažete plezalnih čevljev in že na začetku ohranite maksimalen oprijem. Še en priljubljen izdelek podjetja Iura so nedvomno kompaktne deske za oprijem. Te palice za trening in ogrevanje so izdelane iz lesa in so odlične tako za začetnike kot za izkušene plezalce. Zaradi zelo enostavne namestitve lahko z njimi vadite tako na poti kot doma.